Wednesday, June 6, 2012

Cuti-cuti utara.



                                 
Penat sangat.
Aku kan pergi cuti-cuti utara jumaat lepas.
pukul 3 pagi tadi baru sampai KL.
padahal bukan aku yang drive.
Akram drive, aku sedap pengsan sebelah.
kesian Akram. hahaha !



kadang2 aku bangun jugak teman2 Akram.
tapi syaitonnirojim kat mata ni berat sangat.
lagi2 lepas layan pasemboq dengan kerang bakar kat penang.
pehhhhhhhhhhhh lagi lah sedap tido.


yang pastinya sampai terowong yang kat perak tu mata aku segar je.
dah lalu bape kali pon tetap teruja setiap kali nak masuk terowong tuh.
hehehe.



memang best gila lah cuti kat perlis ni.
tenang je rasa.
walaupon kejap tapi sangat seronok.
next time nak datang lagi nak ajak Akram pergi Langkawi pulak.
hari tuh tak sempat. :(


Akram pulak layankan je aku.
nak makan durian lah. nak sopink kat padang besar lah. nak makan tu lah ni lah.
nak singgah situ lah sini lah.
singgah penang pon sebab layankan aku tak pernah naik feri.
sob sob.



tapi masa kat perlis Akram buat2 comel pulak nak jeles2 sebab ade sorang lecturer ni dok mesej2 aku.
siap hantar mesej kat aku padahal satu rumah ni.
boleh je cakap depan2.
kui kui.


pastu siap kaw tim dengan kakak aku membebel kat aku sebab aku pemalas nak mandi.
(memang buruk perangai aku :P)
Akram kalau dah membebel memang kalah mak nenek.



ahhhhhhhh rindu nak membebel kat blog. huhuhu
nanti nak cerita panjang.





okbai.



                                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

June 6, 2012 at 4:28 PM

wah..jalan2 ke sana ea.. beshnya..

June 6, 2012 at 4:52 PM

bestnyee dapat g cuty2 malaysia...hehe

June 6, 2012 at 6:05 PM

wahh bercuti sakan. besnye

June 6, 2012 at 7:31 PM

Syoknyer bercuti! MM takde ke mana pun.. Duk bertenggek kat umah ni je ha.. Sobs! T_T

June 6, 2012 at 8:37 PM

sonoknye cuti-cuti mesia..huhu

June 6, 2012 at 8:44 PM

iqa pun teruja gile kalau lalu kat mana2 terowong. rase mcm first time lalu. pdahal dh byk kali lalu. heee :P

June 6, 2012 at 10:09 PM

bes betul dpt jalan2 eh...ct pon suka lalu kt terowong...hehe..

manjenyer Akram tu...ngade2 lak dia..haha

June 6, 2012 at 10:34 PM

Seronoknya pergi bercuti :) Akak entah bila dapat ambil cuti ni :( Huhuhu....

June 7, 2012 at 10:08 AM

oo jalan2 ye.. patut lama tak update blog.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal