Thursday, June 7, 2012

Comel sangat perangai.



                         





Aku memang tak pernah lah nak berahsia-rahsia dengan Akram ni.
kalau henpon aku tuh memang kadang2 dah jadi macam henpon dia dah.
ape tah lagi pesbuk.
username dengan password aku semua dia hafal.
tapi dia tak kisah pon aku kawan2 dengan lelaki ke perempuan ke sebab semua kawan2 aku dia kenal.
siap semua jadi kawan2 dia terus.
yelah ade sesetengah boipren kan tak bagi gepren dia kawan dengan lelaki even kat pesbuk kan.




ada one day tuh dalam kereta aku tengah online2 pesbuk.
pastu check in kat four square.
tetiba Akram macam cakap "buat ape tuh. tengok"
aku pulak tetiba macam terkejut terus nyorokkan henpon pastu cakap "takde pape pon"
Akram pulak buat muka tak puas hati.
gila macam ada scandal besar kan padahal check in four square je pon.
tapi sebab terkejut dia punya refleks tu tak boleh bla. haha !
tapi lepas tuh aku buat2 manja dengan Akram terus dia lupa kejadian tersebut. kahh kahh.
taktik tu kene ade ye :P




masa kat rumah kakak aku kat Perlis aku kan cuti dua hari Isnin dengan Selasa.
tetiba ade sorang lecturer ni dok mesej2 aku tanya kat mana semua.
tak pernah2 okey nak tanya2 tetiba hari tuh dok sibuk2.
kalau tanya sekali takpe ni hantar mesej banyak gila.
dua2 hari pulak tuh. siap letak smiley2 bagai.
Akram tengok mesej tuh sebab dia memang menyibuk kalau ade mesej masuk hp aku. aku cakap lecturer.
pastu aku ingat dah okey dah.



tetiba masa aku ajak Akram lunch dia macam buat muka mengade-ngade.
aku pergi dapur tengok henpon ade mesej daripada Akram
"Eleh ye2 je lecturer tu yang mesej"


Alololo jeles lettew.
padahal satu rumah okey. nak jugak hantar mesej. =__=
terus pergi hall buat gedik2 sikit dengan Akram ajak pergi makan dah okey.
ingat comel ke nak merajuk2 ni.
libas guna rambut kang. hahaha !



and now Akram dah ade taktik baru.
macam semalam masa makan kat Wong Solo aku Whatsap dengan kawan aku.
tetiba Akram amik phone aku konon2 nak tengok kalendar lah nak guna kalkulator lah.
pastu tengok2 mesej aku.
tengok Whatsap pulak.
eleh kaver2 pulak.
dont worry boboy, gegirl ni setia orang nya *pitam*



cuma skandal sikit2 je. kahh kahh.



okbai.



                                                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

June 7, 2012 at 10:30 AM

Alololo..... suwit laa akk

June 7, 2012 at 10:40 AM

haha,lawak pon ada.. sje ngada2 jap tu..manja..hihi

June 7, 2012 at 10:57 AM

jeles sebab sayang :)

June 7, 2012 at 11:14 AM

hehe lelaki mmg kuat cemburu kan, hee

June 7, 2012 at 11:28 AM

jeles sayang la katakan. :)

June 7, 2012 at 11:43 AM

haha comey2..

jenguk blog saye jum.. http://tentangaku-ayu.blogspot.com/.. tq

June 7, 2012 at 1:52 PM

bf akak pun cenggitu.. kunun nk pnjm fon sbb xde krdt..apa daa, fon pakai postpaid dia kata xde krdt..

June 7, 2012 at 3:37 PM

kadang-kadang untung jugak ada pakwe yang cemburu ni. tapi bukan cemburu buta lah. sebab kalau dia cemburu nampak sangat dia sayangkan kita

June 7, 2012 at 3:47 PM

jeles tandanya sayang hikhik


p/s: wana, awk dpt x emel akak? akak nk title sidebar..akak dh tambah sidebar lg..lps tu ada benda nk minta awk tolong juga

June 7, 2012 at 4:06 PM

alolOlo.. cemburu tandanye sayang.. kan kan.. hee ;)

June 7, 2012 at 4:48 PM

alololo...pen-jeles nya akram. syg sgt letew.

hubby aku nama hakam tak bizi bodi.. hahahahahhaa

June 7, 2012 at 5:12 PM

hehehe...ngade betoi akram ye...tp bf mana la xcemburu ngan aweknyer ye...same lah ngan aweknyer juga,..ye dakk??hehehe

June 8, 2012 at 4:42 AM

kuat cemburu gk akram ni ek...dia darah jenis O ek???haha.......


bagus la ko setia...ko pun darah jenis O gk ek??

June 12, 2012 at 9:13 AM

heheee...sweet la korg...pakwe awk pn sweet..awk pn comel..hihiii...cemburu ye bang...kehkehkeeeehhh.....

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal