Loading...

Friday, January 11, 2013

Kosser nak layan mamat ni.





Sukati ko lah Keram.
Asal gembira.

Kosser nak melayannya.


SELAMAT HARI JUMAAT !

First time rasa tak best bila Jumaat datang sebab esok Sabtu.
Esok malam Akram dah gerak pergi Indonesia.

:'(



okbai.
*pura-pura busy buat kerja*




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

January 11, 2013 at 9:40 AM

haha,sbr jela..

January 11, 2013 at 9:50 AM

ilek laaa...dia blik cni nt kompom bw "jajan" utk awk..hehehe

January 11, 2013 at 10:23 AM

isk3..hehe

January 11, 2013 at 10:44 AM

nak mintak souvenir kat keram bleh tak?


:D

January 11, 2013 at 10:51 AM

@Syazana Zainn
tak boleh.
kite je boleh.
lalalalal :P

January 11, 2013 at 11:53 AM

hahaa...nakal dia...layan je la.

January 11, 2013 at 1:34 PM

Alololo comelnyaaa korang..... ahakx... apapun, salam jumaat sis... =3

January 11, 2013 at 7:24 PM

Alololo anjeeeenya ;)
rugi tau majok. nanti cik abg dah pergi jauh, tak dapat nak jumpa plak

January 11, 2013 at 11:38 PM

sweettttttt~
ok jeles sgt..
xde boipren..
sobsssssssssssssssss

January 12, 2013 at 4:22 PM

Sabo jela pakwe suka menyakat nih.. Tp ok lagi lah jenis yang suka menyakat cani dari yang skema jobot.. Buhsan..

DONE! DONE! DONE! ^_~

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal