Loading...

Thursday, April 11, 2013

Drama-drama sebelum mengundi pilihanraya.






















Sebelum kite mengundi untuk pilihanraya marilah kite mengundi untuk bawak kereta sape balik Johor nanti. HAHAHAHHA!


Sejak-sejak dah ade WeChat ni pandang Wassap sebelah mata je.
Tapi WeChat ni satu je lah kelemahan dia.
Dia takde delivered.
So kita tak tau sama ada orang yang kita send mesej tu dapat mesej kite or tak.
And kite tak boleh dapat tau sama ada die dah baca mesej kite tu or tak.


Macam malam tadi hujan lebat gile.
Line jadi macam bangang.
Akram send mesej aku tak dapat.
Aku send mesej dia tak dapat.
Last2 kembali ke Wassap.
Kakakakaka.
Aku rasa kalau Wassap ni ade perassan mau die hang time2 aku nak guna dia.
Balasan. Cari die time susah je. Hihi.


Tapi Wechat ni bagus sebab icon die comel2.
Lagi satu sangat bagus sebab boleh chat time drive.
Tak payah nak sibuk menaip.
Cakap. Send. Dengar.
Sap sap soi. Marveles.




Dan juga pengubat di kala kerinduan. Kakakakakaka. Puiiiiiiiiii.




okbai.



With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

April 11, 2013 at 5:11 PM

Seronoknya.. Semua dah duk pakat ber wechat.. Kite nih wassap pun tak pernah guna apetah lagi nak ber wechat.. Sobs! Seddeyyyy~~

April 12, 2013 at 12:04 PM

sy pon lama x berwasap hehe

we chat best ! :P

April 13, 2013 at 1:05 PM

comel je emoticon arnab tu. haha

korang dua mmg ngade kan. HAHAHA

baliklah mengundi demi masa depan negara :p

April 14, 2013 at 4:22 PM

sama la.. gile kan wechat skang. wasap hampir dilupai~ kihkih

April 14, 2013 at 7:26 PM

baru ngundi nk sbuk berebut nk gune kete mane..
nt dh kawen time raye berebut nk blk umh sape dulu..
kehkehkeh..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal