Tuesday, September 17, 2013

Dan kantoi lagi.





Hari tu Akram cerita kat aku pasal orang jumpe blog aku lagi.
Dan orang itu adalah kawan tempat kerja dia.


Kawan: Hari tu aku saje lah google cari kedai makan. Tetibe aku jumpe satu blog ni.

Akram: Blog sape?

Kawan: Alamak aku pon lupe la nama blog die ape. Tomato ape eh?

Akram: Tomato ape?

Kawan: Alah aku lupe la. Tapi tengok punya tengok eh apesal tetibe ade gambar kau. *Gelak* Ape eh nama blog tu? Tomato puri ke ape.


*pause*


TOMATO PURI kau panggil nama blog aku???????????

Punye lah aku senak kepala pikir nak letak nama blog ape. Siap ala2 western TOMATOWITHCHEESE lagi. TOMATO PURI jugak orang ingat?

*down*

HAHA!

ok sambung.


Akram: Haaaa? Tomato puri?

Kawan: Haah kot. Tomato puri kot.

Akram: Banyak la ko. Tomatowithcheese lah.

Kawan: Haaaaaaaaaa. Betol2. Tomatowithcheese. *gelak*



Pastu Akram pandang aku sengih2. "Suke lettew mok"

Pastu dan2 nak bace blog aku tang-tang tu jugak.

I dah la pemalu. Hahaha!


Aku tak kisah sebenarnya sape yang nak bace blog aku ni.
Tapi please jangan cakap "Weh Wana aku bace blog kau weh"

Sebab seyes aku malu giler tahap takde hidung.


Dah la patern banyak merapu je dalam belog. Nak jumpe bahan ilimiah memang jauh panggang dari api la.
Lain la kalau blog aku tahap2 I luv Islam gitu kan baru bangga orang bace.
Kekekeke.



Tetibe macam sedap pulak aku tengok gambar TOMATOWITHCHEESE ni. Ahakk.



Ok nak sambung buat keje.

bai.







With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

September 17, 2013 at 6:20 PM

Wakakaka! Kantoi lagi.. Ahaks! Tomato puri pun boleh.. Hehehhe.. =)

September 17, 2013 at 7:53 PM

wah dah tambah sorang lagi pembaca ni hehehe

September 17, 2013 at 11:34 PM

kadang tu akak pun lupa bab nama ni.. selalu ingat nama mula-mula je.. tapi serius kelakar bila dia sebut tomato puri tu.. jauh benar bunyinya berbanding cheese tu.. hehe..

September 18, 2013 at 8:45 AM

hahah.sbr jela..

takpela..pasni ramai skodeng..

p/s: eh dah smpai yunk..dah bw kuar duit dah..hihi..
haritu cashout bila??

September 18, 2013 at 9:02 AM

tomato puri pun tomato puri la.. janji ada yg nak skodeng blog kan...hihi.. cute apa nama tomato puri..haha

September 18, 2013 at 9:51 AM

MJ cukup takut kalau kantoi dengan member opis..
ngn kawan2 lain xpa :)

**sedap tomatocheese :d

September 18, 2013 at 10:42 AM

asyik kantoi je.. fifi pon malu kalau tau ade orang bace blog.. terase macam orang kate.. ntah pape blog kau ni.. hahaha..

September 19, 2013 at 6:44 PM

hehehehhe sabaq je la

September 23, 2013 at 4:55 PM

alalalla.. iteww baca belog awakkk gakkk

awak segan tak? hahaha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal