Loading...

Wednesday, September 25, 2013

What Would Happen If The World Lost Oxygen For 5 Seconds?








Dan thank you Allah yang Maha Bijaksana lagi Maha Berkuasa yang menciptakan semuanya dengan begitu sempurna sekali.
:)






With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

September 25, 2013 at 5:10 PM

TAPI,dorg nk tebang jugak pokok~ xnk jugak build oksigen

September 25, 2013 at 6:00 PM

Syukur Alhamdulillah.... ^_^

September 25, 2013 at 6:14 PM

betapa pentingnya oksigen.. bersyukurlah..

September 25, 2013 at 9:08 PM

Kuasa Allah.. Semua yang dicipta tu sedang elok jer untuk keperluan makhluk2 bumi.. Subhanallah..
ZON PERMAISURI CHOMEL

September 25, 2013 at 9:08 PM

Jentik IKEA + SAVE.22!

September 26, 2013 at 10:06 AM

penting woo oksigen.. tp seram pulak tgk gmbr labah2 besar tu..hoho...

September 26, 2013 at 10:54 AM

indah & cantiknyer ciptaan tuhan kan ! done clik2 nuffnag dah !

September 27, 2013 at 5:43 PM

syukurrrrr

September 29, 2013 at 5:54 PM

maka bersyukur lah kita.

October 4, 2013 at 10:20 AM

syukur ya Allah :)

p/s: entry ni dah mcm tgk kat tumblr je. hihi

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal