Loading...

Monday, December 21, 2015

Nama anak.




Aku : Nanti nama anak kita nak letak semua Nur/Nor ke? (nama penuh Akram : Nor Akram)

Akram : Haah.

Aku : Alah panjang la nama budak tu nanti.

Akram : Takpe.

Aku : Kesian kalau baby boy nanti masa exam keliling semua perempuan.

Akram : Baru lah boleh jadi hot macam ayah dia dulu. Setiap kali exam je kene baca doa sebab sorang2 lelaki yang lain semua perempuan. Kat matrik kan exam dalam kelas ikot nama. Hihihi. Pastu nanti ramai orang nak ngorat. :P


zzzzzzzzzzzzzzz. Malas nak layan.
With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

December 21, 2015 at 12:49 PM

Tak pe, nanti depan Nor tu letak la Muhammad. Cantik jugak. Macam my junior dulu, Mohd Nor Faridz. Tapi my niece, abg ipar tak letakkan Muhammad kat name dia, just Nur Afif Farhan. Bile dia umor 10 tahun baru dia tau name dia tak de Muhammad kat depan, berguling guling nangis, kawan gelakkan sebab name dia macam perempuan. Hahaha

December 21, 2015 at 3:11 PM

haah la... kalau nama nor mesti ingat perempuan/ataupun nama mesti di kalangan perempuan..

December 21, 2015 at 9:41 PM

Heee.. letak muhammad nor dot dot dot

January 25, 2016 at 5:55 PM

ye..letak muhammad

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal