Monday, September 13, 2010

Selamat Hari Raya =)



Gambar banyak..tp x sempat nak edit so mls nak upload..hahaha..gambar kat umah jek..sebab x balik kampong..

My Family






En. Jamal & Pn. Saerah


Family kakak..dr kiri adik Faiq, abg ipar(Faizie), akak humaira,
& my sista (Suhaily)


Sibling


Belakang: dr kiri ayun, abg han, baby
Depan: dr kiri akak elly, adik anis, aku


si comel yayik

p/s: arini aku p mandi laut kat tanjung leman mersing..air biru wa ckp lu..tp nnt2 la aku citer..hoho

Adios



With Love : Syazwana Jamal :)


1 comment

September 13, 2010 at 1:07 AM

awak, sorry lambat reply pertanyaan awak .
1- nak code traffic live feed tuh, kene daftar kat web dy dulu . pastu nanti baru amek code dy .
2- y note kat fb tuh, saya rase, dy dah tuka setting lah. saya baru perasan, sebab dah tak gune notes kat fb tuh
;)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal