Wednesday, January 12, 2011

Perjuangan bermula.Gambateh civilian.



  
aku tulis entry nih live from civil department UM.
harini bermulalah perjuangan para civilian yang cantik lagi kacak.
>.<


actually hari ni start thesis seminar.
student kene present progress thesis depan 2 orang lecturer.
one is moderator and other one is assessor.
moderator bagi markah lebih sikit so sape2 yang dapat lecturer yang tak best memang kesian lah.


contohnya sekarang ni aku tengah tengok one of my classmate present, erin.
dia punya moderator dengan assessor dua-dua adalah sangat menakutkan.
chaiyook erin.
^^


erin yang gigih >.<


aku tak present hari ni.
aku kene esok petang.
moderator aku actually P.A aku.
so awal2 lagi aku dah jumpa dia cerita problem2 thesis aku.
hmm tapi sama jek.
dia pon tak boleh tolong sangat.
apelah nasib kan.
:(


pape pon aku harap at least dia consider sikit problem thesis aku nih.
aku siap cakap dengan dia.

'u the only one who can help me.please.give me much marks'

kikiki
^^


pape pon tunggu je lah esok.



to all civilian.
marilah sama-sama kita berjuang untuk hari esok, isnin dan selasa depan.
gambateh.
civil power.
>.<






f
p/s : erin kene attack abes..T__T




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

January 12, 2011 at 5:00 PM

all the best for your presentation okay!!

January 12, 2011 at 5:05 PM

teringat abg eq masa viva tesis masa buat master kat UM tahun lepas....rasa nak terkucil 10x! hehe

all the best to you...buat yg terbaik! dan mesti nampak confident!

January 12, 2011 at 6:06 PM

@Rozuan Ismail

thanx wan..

xD

January 12, 2011 at 6:06 PM

@eqbalzack

tahu takpe..

btw thanx abg eq

:)

January 12, 2011 at 6:18 PM

:) :) :) terbaeekkk!!!!

January 12, 2011 at 6:32 PM

@Mknace

memang terbaek

>.<

January 12, 2011 at 7:32 PM

perh.aku sem 5 nanti pong ade thesis.gile seram aku mcm nie.ko nie pong satu.relax jelah klu smua dah siap takde ape nk ditakutkan lagik.tinggal ko practice jelah kat bilik dulu.^_^

January 12, 2011 at 8:32 PM

@Zulfahmi Abidin

Hik hik.

wish me luck!

:)

January 13, 2011 at 3:34 AM

@hans

thnx

:)

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal