Saturday, February 26, 2011

First time eksiden depan mata



  
selama aku hidup ni seyes aku tak pernah lagi tengok eksiden betol2 depan mata aku sampai lah semalam.
fuh memang neves gila weh.
selalu aku macam curious jugak macam mana orang boleh eksiden even jalan lurus kan.
so semalam hamek kaw nak tengok sangat kan.
padan muka diri sendiri.



pagi semalam masa aku nak pergi keje aku amek erin dulu dekat pantai dalam.
aku bawak moto macam bese dengan cermatnya.
hek hek.
tiba-tiba before sampai satu trafic lite ni mamat motor sebelah aku tiba-tiba je jatuh.
aku memang tak taw kenape sebab jalan tuh lurus just ada bumper sikit and maybe dia brek mengejut ke hape kan.
dah la dia jatuh dekat2 dengan aku.
cermin sume pecah kan.
naseb baek gila aku bawak slow sempat lah brek.
kalau tak ntah jadi ape je kan.



lepas tuh memang jantung aku  macam orang baru lepas lari 100meter.
neves weh.
memang first time tengok bende camtuh.
harap-harap mamat tuh takde pape lah.
wuuu tamo tengok lagi eksiden depan mata
:(












With Love : Syazwana Jamal :)


2 comments

February 26, 2011 at 6:35 PM

wei kaw tak tolong ke!

February 26, 2011 at 9:48 PM

@azureEn

aku dah lambat pergi keje..

wuwuuu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal