Wednesday, March 23, 2011

Seyesly aku tak ingat kejadian 6 tahun lepas.




:)
semua orang dok cakap pasal result SPM yang keluar hari ni kan.
so pepagi lagi aku dah kol adik aku yang belajar kat MRSM Batu Pahat tuh sebab dia pon amik result jugak hari ni.
tunggu punya tunggu dari pagi sampai tengah hari last2 time aku buat lab dalam pukul 1 tengah hari lebih tuh la baru dia kol.



okey okey lah result dia.
dia amek 9 subjek and 8 dapat A.
satu subjek B.
dapat badi kakak dia sorang ni kot.
dulu aku SPM english aku jugak yang B.
memang suwey betol.
=.='



cecite cecite pasal amik result ni aku try jugak ingat-ingat 6 tahun lepas masa aku amek result SPM dekat sekolah.
tapi malangnya aku tak ingat satu hape pon.
kalau aku cakap aku tak ingat result memang tipu lah kan.
tapi memang aku tak ingat aku pergi amek result dengan sape.
pakai baju ape.
pukul bape.




yang aku ingat dapat je result aku terus tengok kimia aku dapat ape.
sebabnya dulu-dulu dalam kelas aku tuh dorang semua pandai kimia.
asyik2 bila keluar result kimia mesti aku je yang dapat teruk.
kalau semua nak dapat A1 mesti aku antara yang dapat A2.
kalau semua nak dapat A2 mesti aku masuk golongan yang dapat B3.
choi!





pastuh cikgu aku time tuh asyik je lah dok aim aku.
dah la kantoi dating pon dengan dia jugak masa prep malam.
double choi lah!





so bila dah dapat result yang aku ingat dalam pale otak aku nih aku pergi jumpa cikgu kimia aku pastuh aku mintak maap sebab tak dapat kimia A1.
pastuh aku ternanges.
TER eh.
bukan sengaje.
HAHA!





tu je lah kot yang aku ingat.
lain-lain memang tak ingat langsung.
sebab takde mende menarik kot.
cube kalau mase aku amik result ade brad pitt datang ke Siti Nurhaliza datang ke maybe aku boley ingat kot.







well pape pon aku nak ucapkan tahniah dekat semua yang amik result SPM arini.


to my brother,


semoga berjaya jadi dokter. pastuh aku nak kete BMW sebijik eh? sebab aku kan kakak.

motif?










:)

With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal