Saturday, April 16, 2011

Impian gua macam akan tercapai jek.



                                                                      
                                                                                                                    
kalau aku cakap impian aku ni janji korang tak gelak ok.
cakap janji cepat (sambil angkat tangan macam baca ikrar)


okey.
sebenarnya impian aku selama ni nak..









































makan nasi Arab.










weh kan aku dah cakap jangan gelak.
sentap ni.
ok wateva.


eh tapikan tuh impian ke?
bukan keinginan ke?
=______=



actually dah lama aku teringin nak makan makanan arab.
aku tak taw kenape.
mungkin sebab dia banyak.
i loike.



okey yang ni memang melampau.



so aku penah cakap dekat En. M.a.s aku nak makan nasi arab ni.
tapi aku rasa dah lama gila kot.
aku pon dah tak ingat.


tiba-tiba tadi dia meset ajak makan middle east food dekat Al-andalus esok.
eleh nak pujuk aku letewwww.
haha!



jadi mari kita usha sikit restoran Al-andalus tuh.
best ke idok.




wow! impressive.



sumpah lawa. cool man.


so tempat dah macam lawa kan.
jom usha makanan dia pulak.
ape lagi google sajooo.



harga boleh tahan jugak ni.
eh jap orang arab reti masak siakap jugak. :p



lamb kebab?
macam tak kenyang je.
lain please.


lamb madghout.

peh cemane awok nak cakap dengan waiter ni.
nak terbelit lidah awok ni.


chicken kabsah.

dah macam nama classmate aku dah.
tapi classmate aku kabashi.
orang sudan.



chicken mandy.

agak-agak kalau makan ni boleh jadi gojes macam mandy moore tak?
kalau tak awok bako je kedai ni.




lamb chop steak.
macam sedih je kan kalau makan ni.
awat kering sangat oi.
tak selera awok.



macam takde yang menarik je kan.
ape yang aku nak makan camni.



















goreng pon sodap ni.














                                                                                                      
                                              


With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

April 16, 2011 at 12:05 PM

penah singgah andalus~ hehe.

meh datang egypt meh, harga dye hanya tak sampai rm5 pon. sodap~

:)

April 16, 2011 at 12:11 PM

@adrinaqamarina

hahaha
tapi nak ke egypt tuh bukan main mahal lagi tiket nye

hik hik

April 16, 2011 at 12:32 PM

nasi arab mmg terbaik...hari tu sy mkn nasi arab kt saba restoran kat sana pn best gak

April 16, 2011 at 12:38 PM

ala.. lapo pulak tgok mknan2 ni..
sngguh le menyelerakan.. hihikk

April 16, 2011 at 12:48 PM

@ayanuts

first time nak try ni.
hehehe.
:D

April 16, 2011 at 12:48 PM

@Cik Ezy

apa lagi.
mari makan.
hik hik
:D

Anonymous
April 16, 2011 at 3:34 PM

haha. klaka gile part makanan nama kabashi tu. gelak sorang2 aku. haha

April 16, 2011 at 5:17 PM

@Anonymous

ehehehe
:D

April 17, 2011 at 7:38 AM

pergghh.. sdapnya.. ttba terasa meleleh lak air liur kt mulut ni.. ^_'

April 17, 2011 at 11:44 AM

@putra87­™

hahaha.
pat pegi lap ayaq liuq tuh
hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal