Wednesday, December 21, 2011

Berani betul budak ni upload gambar cium-cium

                                
tadi masa aku jalan2 kat fesbuk ada lah nampak sorang budak komen dekat satu gambar ni.
alah fesbuk kan dah takde privacy lagi.
kalau kau komen gambar orang gedebuk gambar tuh terpampang sebesar-besar alam dekat wall orang.
disebabkan itu maka aku pon tertengok lah gambar itu.




muka stim je dik. :P
cepat mengaku adik sapa ni ?



ehem ehem.
seronoknya cium-cium dekat taman bunga.
eh taman bunga ke? tak nampak bunga pon.


memula aku fikir budak ni dah kawen kot.
hebat tak hebat first impression aku kan. kahh kahh.
eh tapii orang kawen pon tak tayang gambar cium2 kot.


budak2 sekarang ni makin berani betul.
respek aku.


sebab aku tade keje maka aku pon usha2 pesbuk minah ni.
eh aku memang busy body lewwwwwww.
lama dah tak buat ceni.
lama dah tak gossip2 ceni.
asyik buat keje je.
kahh kahhh.







oppssss tak kawen lagi.
ayyokkkk cemana.
eh eh tapi budak ni femes siot.
tengok fren dia riban2 tuhh.
standard fren retiss ni.


mari usha pesbuk boipren dia pulak.





orang JOHOR ???
dem buat malu je lah ko ni.
dah la profile picture separuh bogel.
kalau tough macam Vin Diesel takpe.
ni cekeding macam   __________________________________








tapii walaumacam mana pon ramai jugak yang cakap gambar dorang suhwittttttttt.
budak-budak.
ape lah taw makna sweet itu.
keh keh keh.








aku takde lah nak cakap aku baik gila.
aku memang jahat.
tapi aku tak berani siot nak up gambar cenggini.
tuh yang respek gila bebudak ni. =____________=
self-confidence tinggi.
ni kalau masuk U ni bagus ade self-confidence tinggi ni. lecturer pon suke.



tapii adik-adik.
korang tak cukup femes lah.
len kali UP gambar cam abang Ariff tuh barulah Berani dan Sweet.
pehhhhhhhh.





barulah nama korang boleh tersenarai dalam top 10 carian google ke.
takpun nama korang jugak boleh masuk dalam Buletin Utama.
barulah 1 Malaysia kenal korang.
kikiki


amacam dik.
ada berani kah ???


okbai.


                                  

37 comments:

  1. slah stu faktor bdak2 zmn skrg upload gmbr euw euw ni sbb komen dia.. x hbis2 sweetlah, ngamlah, haa, wtvlaa kan.. tu yg bdak ciom2 tu lgi ske buh gmbr2 dia yg euw euw..

    ok, hrap2 Allah berikn Petunjuk dan Hidayah kpd mereka.. ;)

    ReplyDelete
  2. haisssh...sedih sebenarnya tengok pict mcm nih.. kalau sy mula2 nk tgok, dia agama apa ye..hee..pastu tengok kwin ke blum.. emmm... dkat blog pun ada gak yang jenis letak gmbr cium2 nih..penah jumpa... rasa mcm mana ntah... akhir zaman... malu dah hilang...

    ReplyDelete
  3. bdk zmn skrg...hmm..wat malu mak bapak je

    ReplyDelete
  4. oh sweetnye dorg ciom2..
    kahkah..
    ni msti bebudak skolah kn?
    kehkeh

    ReplyDelete
  5. slalu jupe mcm ni..yg komen sweet tu pun 2x5 je ngan dia..try tunjuk kat parent..tgk parent kata sweet ke x..hahah

    ReplyDelete
  6. Shuwiiiiiittt !-.-'' mcm mana diorang tahu cium tu manis ? LOL
    BACIIINNNNN ! HAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. tak sweet langsung.. budak2 skrg ramai yg tak tau malu.. sedih tgk -.-

    ReplyDelete
  8. Dia ingat cium2 tu nanti bahagia le.. Bahagia le sangat.

    apapun doakan supaya mereka berubah di masa hadapan dan diijabkabulkan..

    ReplyDelete
  9. sweet lah sgt!hui...awat wana xsound?heeee

    eii bdk2 zmn skarang...dasyat laaa..

    ReplyDelete
  10. suweeeeetttnye dierrrrr!! aum aum ❤

    ReplyDelete
  11. @Amirrah Zawani

    hai awak cantik lama tak nampak lah.
    hihihi

    ReplyDelete
  12. @Juliet_iRa~"

    malas je.
    kite pon tak perfect.
    ni saje nak gosip2.
    keh keh keh

    ReplyDelete
  13. peehhh self-confidence tu mmg tinggi kemain..ramai yg menyokong pulak tu..

    ReplyDelete
  14. ok.tgk je pix dorg aku speechless. ohh..mmg sgt daring dan berani. tsk tsk tsk. tak bole blah pix bf dia. hahahaha

    ReplyDelete
  15. sumpah annoying tengok budak sekarang ni punya perangai... janganlah memalukan diri sendiri dengan mak bapak...

    erk, budak johor? ini bikin marah ni...

    ReplyDelete
  16. err. budak2 dah makin advance. terlebih berani dah.

    ReplyDelete
  17. sy lagi la sentap bila nampak budak2 sekolah camni kiss depan2 kat stesen LRT..err..sy mcm terkena culture shock pulak.. T__T

    ReplyDelete
  18. sweet pekebendanya..tak kawin lagi! naudzubillah min dzaliik!

    ReplyDelete

What says U?