Tuesday, May 17, 2011

Melayan anak buah di waktu cuti seronok jugak :)




aku kan bercuti-cuti Malaysia dekat Perlis kan.
so kalau takde keje (actually memang hari2 pon takde keje) keje aku kene melayan anak-anak buah aku.






ni lah dia aaisyah humaira. hobi dia mewarna. tengok je lah tuh kaler dia bersepah-sepah.
disebabkan takde orang nak layan dia mewarna terpaksa lah aku yang jadi geng dia.





tapi disebabkan buku mewarna dia tuh dah habes semua dah kaler maka dengan kebijaksanaan aku kami pon menyambung sesi mewarna dekat Paint.

ape lagi aku lah yang kene melukis aisyah mewarna je.

mengelat betol. susah taw lukis2 kaler senang je =_____=






memula lukis Dora the explorer cartoon feveret dia lah sape lagi.

ada lah jugak rupa dora kan.
asalkan tak rupa doraemon sudah.






lepas tuh nak upin ipin pulak.

okey tu dia version aku.
ni kalau company les copaque tengok aku lukis menangis dia.
haha !






then nampak CD spongebob suruh aku lukis spongebob pulak.

sekati je si aisyah ni kaler mata spongebob kaler purple.
sikit2 purple. muke orang pon kalau boleh nak kaler purple. =____=







bila dah bohsan aku lukis gambar2 binatang dekat cover laptop aku ni ha.
lagi pon senang sikit. bulat2 je. hehehe :P









cantik tak cantik tak?
okey aku taw memang cantik kan :P






tiba-tiba kakak aku baru siap masak nak bagi anak buah aku makan.
boleh pulak dia tak percaya aku yang hebat ni yang lukis. cissss.

oleh itu aku telah menggunakan kehebatan aku untuk melukis depan dia hingga dia kagum.




tadaaaaa.

katun feveret anak buah aku yang lelaki tuh. cerita UP. satu hari nak tengok 10 kali
before tido nak kene pasang bangun tido kene pasang nak makan kene pasang nak tido lagi kene pasang lagi =______=







last-last aku dah penat aku lukis ABC je.
ape lagi seronok lah si aaisyah tu menkaler.






seronok jugak layan budak2 ni lukis2 kaler2.
jimat duit tak payah beli buku mewarna.
tapiiiii sanggupkah ko melukis banyak2 guna paint (?)



























jawapannya aku penat nak tido.

ok bai.





With Love : Syazwana Jamal :)


20 comments

May 17, 2011 at 3:14 PM

wahhh, awk lukis semua tu?????pandailah awk lukis..kalau sy lukis guna paint, begegar2 tgn hehe

May 17, 2011 at 3:20 PM

comel giler yunk!
jeles la..
xpndai pon lukis2..
huhu

May 17, 2011 at 3:26 PM

@[sutera kasih]

hahaha !
tuh pon bergegar-gegar jugak
:P

May 17, 2011 at 3:27 PM

@Cik Ezy

hehehe.
boleh tuh kene praktis
;)

May 17, 2011 at 3:41 PM

one word : cantiknyaaaaaaaaaa .

May 17, 2011 at 4:19 PM

@Intan suhaila

hehehe
maceh ;)

May 17, 2011 at 4:19 PM

jyeahh, can wait for my first anak buah.insyaallah bulan 8 ni my sis beranak.

if macam ni sukalah! :)

May 17, 2011 at 6:48 PM

cantiknya,kalau wan jangan harap nak lukis cantik cm tuh kat komputer.huhu

May 17, 2011 at 7:05 PM

wah...pandai jugak yea lukis guna paint...

May 17, 2011 at 8:52 PM

comelnya lukisan tu. suka :)
bestkan dapat layan anak buah. macam-macam kerenah dorang ni. hehe :)

May 17, 2011 at 11:48 PM

@AR the annoying

haha !
betol3.
next month i dapat lagi sorang anak buah :)

May 17, 2011 at 11:48 PM

@Rozuan Ismail

tak try mane nak tahu.
seronok !
:D

May 17, 2011 at 11:48 PM

@fitrah

sikit2 jek
;D

May 17, 2011 at 11:49 PM

@Miza Yusof

tahu takpe.
best2.
>.<

May 18, 2011 at 8:42 AM

hahahaha
sweet kan ko
rajin lukis untuk anak buah
bagus2
makcik solehah pada anak buah nih
:-)

Apabila Sudah Bekerja Jangan Lokek Dengan Ibu Bapa

May 18, 2011 at 12:19 PM

layan budak2 memang seronok. He3, gambar cerita UP pon ada...

Entry terbaru -> Kerry Campbell Cucuk Anaknya Berumur 8 Tahun Dengan Botox... (",)

May 18, 2011 at 1:42 PM

@Hans

haha !
aku memang suwitt :P

May 18, 2011 at 1:43 PM

@Budak Botak

hehe tuh bukti tuh
hehehe
:P

May 18, 2011 at 8:42 PM

weewit..
pandai gila u lukis guna paint.. i takda anak buah.. wuwuwu!! teringin nak anak buah gakk ;(

May 18, 2011 at 10:34 PM

@Amirrah Zawani

haha !
i bakal dapat yang ke 3 next month :D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal