Monday, July 11, 2011

Ya Allah dugaan apakah ini.



                                                     
                                    

kenapa semua ni jadi pada aku.
aku bukan anak orang kaya apatah lagi anak Datok.
kenapa nak curi barang aku :(


pagi tadi dalam pukul 7 aku dah terjaga dah.
cari2 henpon raba2 tepi bantal  eh henpon takde.
tapi aku assume aku tertindih ke ape ke so aku biarlah.
biasalah aku memang tido ganas.


pukul 10 lebih aku bangun cari henpon memang takde.
puas aku tunggang terbalik kan tilam aku seyes takde.

HANDPHONE AKU HILANG DALAM RUMAH SENDIRI :(


3 minggu lepas ubat gigi aku yang baru beli hilang.
lepas tuh aku bangun pagi laptop aku pernah ter-ON sendiri dua kali.
kitorang dah assume rumah ni berhantu.
tapi rilek lagi.


ni pepagi tengok2 henpon aku hilang.
pecer kan.
sah2 kerja orang.
T____________T





aku letak phone aku sebelah bantal.
aku memang suka tido kat ruang tamu sebab sejuk sikit.
malam tadi aku silent phone sebab merajuk dengan dak akram.
bangun2 hilang.
tolonglah aku bukan anak orang kaya :(
nasib baik banyak nombor phone aku hafal.




aku syak housemate aku jugak.
tapi aku malas nak tuduh.
tapi korang fikir bila aku check bilik dia, dia tak bawak phone dia.
tapi sim card takde dalam phone.


lagi satu kalau aku tersalah letak lah kan takkan kawan aku call aku tak dapat.
first kawan aku call tak jawab.
second call terus off.
mesej pending.
maksud????
adalah orang yang ambil kan T_______T






Ya Allah tunjukkan lah kebenaran :(

                                 
                             
With Love : Syazwana Jamal :)


14 comments

July 11, 2011 at 12:13 PM

skrg ni housemate sndiri pon xleh nk caye kn..
bwk bersabo jela..
kalo betol die amek, ade la 2..
dh terdesak sgt gamaknye...

July 11, 2011 at 12:26 PM

@Cik Ezy

dia dah keje dah.
sampai hati buat saya camni.
:(

July 11, 2011 at 1:13 PM

huhu~ sbr ea dear..

July 11, 2011 at 1:30 PM

sabar ok... insyaAllah nanti orang yang mencuri tu panas sendiri... baca la doa, moga2 ditunjukkan kebenaran... =)

July 11, 2011 at 1:35 PM

@Liyana Aziz

insyaallah
aminnnn :)

July 11, 2011 at 2:27 PM

tunggu dia balik then tanya n buat spotcheck...

July 11, 2011 at 2:56 PM

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

memang tengah tunggu dia balik.
:(

July 11, 2011 at 4:09 PM

ish bahaya nya ada housemate cenggitu . sabar ye? tak lama lagi kantoi la tu

July 11, 2011 at 4:27 PM

duri dalam daging macam nyhlah yang bahaya..papepon bersabar, Allah pasti menolong;)

July 11, 2011 at 4:31 PM

@Scya Lollita

hopefully.
aminn.

July 11, 2011 at 4:43 PM
July 11, 2011 at 4:49 PM

hilang dlm mh sndiri??isk..bahaya tu..huhu apa2 hal, bw bincang elok2 dulu k..

July 11, 2011 at 4:59 PM

@[sutera kasih]

yup hilang dalam rumah sendiri.
okey.
:(

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal