Monday, July 11, 2011

Terima Kasih pencuri handphone !



                                               


rasa hidup ni tak lengkap kan bila handphone takde.
walaupon kadang2 beliau terbiar sunyi sepi tak berbunyi tapi bila melihat beliau ada di depan mata hati tenang je.
now semua dah berubah.
tiada lagi bunyi-bunyian beliau memeriahkan suasana.
tiada lagi kedengaran lagu 'Train-If it's Love' memanggil-manggil.
semuanya dah hancur berkecai. T__________T


Handphone ku :(



Handphone,
saya mintak maaf sebab selalu abaikan awak.
saya selalu silent awak bila saya merajuk dengan dak akram.
malam tadi pon saya silent awak kan bila dak akram call.
saya selalu tak bagi awak kasih sayang.
saya selalu lupa nak top-up awak.
bila awak dah takde baru saya rasa kehilangan.
awak kat mana?
betul ke dia yang culik awak?
T_____________T


awak ingat tak.
setahun yang lepas.
first time saya jumpa awak dekat Low Yat.
masa tuh saya datang dengan dak akram and kawan saya Mira.
masa tuh saya nak pilih kawan awak tapi bila tengok awak saya jatuh hati.
saya terus bawak awak balik.



saya gembira sampai abaikan awak :(



saya mintak maaf sebab cederakan awak masa dekat Pulau Tioman.
saya tak sengaja.
awak tahu time tuh saya sangat susah hati.
sampai saya takde mood nak buat apa2.
nasib baik awak kembali sihat walaupon kamera awak rosak :')


awak tahu tak saya takde niat nak gantikan tempat awak dengan yang lain walaupon kadang2 awak buat saya sakit hati.
saya terima awak seadanya walaupon awak dah tak berapa sempurna.
saya tak kisah semua tuh.
kalau betol lah dia yang amik awak masa saya tidur saya hanya boleh doa semoga dia insaf dan pulangkan awak kembali pada saya.
saya janji akan jaga awak baik2.
saya takkan abaikan awak.



awak tahu kan tadi saya guna public phone.
setelah hampir 6 tahun saya tak guna.
nasib baik saya belum lupa lagi macam mana nak guna.
walaupon tadi ada budak2 tengok saya dengan pelik.
saya tak kisah.
awak tahu guna public phone sangat mahal.
tak macam guna awak. jimat.



saya sunyi tanpa awak :(



awak,
saya tunggu dia pulangkan awak pada saya kalau betul dia yang amik.
yelah takkan awak jalan sendiri pulak kan.
awak mana ada kaki.
selama ni pun saya yang pegang awak kalau nak ke mana-mana.
saya tak pernah tinggal awak kan :')


awak,
saya rindu awak.
manyak-manyak.
awak selalu tolong saya kalau saya gaduh dengan dak akram.
awak selalu tolong saya kalau saya rindu dengan parent and kawan2 saya.
tssk tsssk.







awak,
mata saya dah keluar air sendiri ni.
awak balik tau :'(



                                                      
                                          
With Love : Syazwana Jamal :)


16 comments

July 11, 2011 at 4:47 PM

handphone awk hilang ke?

kesian awk dear..huhu kalo sy hilang fon, habis punahlah..dh la byk maklumat pntg simpan dlm tu

July 11, 2011 at 4:52 PM

@[sutera kasih]

tahu takpe.
:(

July 11, 2011 at 6:21 PM

aduh. henphone dah sama model nan aku....hilang, sakit woo...dah la nga tak ada duit memang sangat sakit....serius.

hmm..sabo k...

July 11, 2011 at 7:16 PM

camne bole ilang >__<

July 11, 2011 at 11:25 PM

alaaa shiannye dear .. sedih plak T_T

July 11, 2011 at 11:32 PM

hilang pasti berganti baru kan... ;)

July 11, 2011 at 11:35 PM

kalo ini ditujukn utk dak akram..mmg blh meleleh air mata aku bc sbb touching sgt..he..he..

July 12, 2011 at 12:33 AM

harap pncuri tu terbaca entri ini .. huhu .. sabo je la ye ~

July 12, 2011 at 11:28 AM

@haikalblank

tahu takpe.
kalau aku kaya lain citer lah.
:(

July 12, 2011 at 11:29 AM

@azie.azureEn

aku syak housemate aku amik.
:(

July 12, 2011 at 11:29 AM

@tomato

saya lagi sedih
:(

July 12, 2011 at 11:29 AM

@puteraduyong

hopefully
:')

July 12, 2011 at 11:30 AM

@ayanuts

hahaha dia tuh hati batu.
kikiki
:P

July 12, 2011 at 11:30 AM

@alif haris

mungkin tak
:(

fifiecutie
July 12, 2011 at 7:47 PM

wana,sedih la...:'(

July 13, 2011 at 10:24 AM

@fifiecutie

aku lagi sedih
:(

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal