Thursday, September 22, 2011

Kasut Convo saye :)



                                                                          
Hello Thursday :)









Orang kalau dah nak convo memang cenggini eh. I mean asyik fikir nak pakai baju ape lah kasut ape lah. heeee. well this is my first time nak convo. sebab dulu aku sekolah SBP takde pulak majlis2 convo ni. memember aku yang dulu sekolah MRSM siap berconvo lagi masa habes form 5. ini tidak adil ! memang tak adil. kan kan.



so hari tuh masa aku pergi open house rumah classmate aku kitorang sibuk lah bincang2 tem convo nanti nak pakai baju ape nak pakai kasut ape. oh dem aku takde kasut nak pakai time convo. dah la kasut bertutup. nasib baik boleh pakai kaler pape. fine mulakan strategy. cuit2 dak akram kat sebelah.



"Nak kasut convo boleh?" sambil tersenyum lebar. *wink.


"Boleh. yang seploh hinggit" sambil buat muka mintak penampar.


"Ala seploh hinggit pulak. lima ploh hinggit? boleh lah boleh lah. gaji bulan ni okey."


"yelah. okey"


"yeayyyyyy!!"










semalam masa mesej2 dengan beliau.


"dah survey2 kasut konvo?" beliau tanye2 pulak :P


"belum. tak sempat keluar lagi"


"takpelah. next week kita pergi beli okey. nak kaler ape?cari lah yang formal sikit. boleh bawak pergi meeting. bla bla bla........." bebel as usual :P


"dah dah jangan bebel. nanti tengok mane yang cantik kita beli okey. yeay!"  :D





okey boleh start google nak pakai kasut camne. nanti senang nak pergi beli. lalala.


ape? jelessss. sorry terbuat korang jeles pulak. hak hak. macam nak lempang aku je kan. tak payah. ade sorang kawan aku ni pantang bercakap mesti cubit aku. sakit wooo. tak padan kecik. heeee




 woo wooo.. boleh tahan :D












*google time*okbai :)

                                                  
                                                          



With Love : Syazwana Jamal :)


18 comments

September 22, 2011 at 11:46 AM

adik pon bakal konvo.good luck dear

September 22, 2011 at 12:46 PM

oohhh...ooohhh..cantik nye kasut tu..rembat sekarang..haha :D

neway,congrats ye! :D

September 22, 2011 at 1:04 PM

@merahitujambu

thank you sweetie :)

September 22, 2011 at 1:06 PM

congrat!! :)

September 22, 2011 at 1:29 PM

@Syahirah Suhaili

cantek kan. heeee

thanks beauty :)

September 22, 2011 at 1:35 PM

@Muhammad Ferdaus Zulkifli

thanks buddy
:)

September 22, 2011 at 1:50 PM

tahniah my dear...hehe
dulu sy pun cmtu jgk..pikir mcm2 haha
kasut konvo sy 20 puloh hengget jee :P

sy cadangkan, jgnla beli yg tinggi2 sgt..kang terpelecok, kan malu :P

September 22, 2011 at 2:32 PM

@[sutera kasih]

tapi saye pendek.
huhuhu.

September 22, 2011 at 3:21 PM

sy pun bakal konvo bln dpn.. hehehe tahniahhhhhhhhh !! :P

September 22, 2011 at 3:53 PM

@Deeyaudeen Sabri

tahniah jugak
:D

September 22, 2011 at 5:14 PM

wahh best nya nak convo.
congratz!

kasut tu lawa. ! :D

September 22, 2011 at 11:49 PM

pakai kasut crocs je..

September 23, 2011 at 1:17 PM

haha samala dak sbp xde konvo dlu mmg jeles gak dgn dak mrsm huhu....

adess bila nak merasa convo ni...lmbt lgi huhu

September 23, 2011 at 1:29 PM

wah ! cantek kasut die.. btw , congrats yee dh nk konvo :)

September 23, 2011 at 8:19 PM

@wunny

ye harga dia pon mesti lawa.
:D

September 23, 2011 at 8:19 PM

@Heidi Shafiq

kau boleh lah.
hahaha :P

September 23, 2011 at 8:20 PM

@imHepPie

naseb lah.
hahaha.

September 23, 2011 at 8:26 PM

@teha

thanks ^^

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal