Thursday, November 3, 2011

kenapa lelaki tidak suka di call 24 jam sehari ?



                                                                   


actually aku saje jalan2 dekat Nuffnang tadi. tengok2 keyword ade orang search 'kenapa lelaki tidak suka di call 24 jam sehari'

ni kes bergaduh dengan boipren ke ape?
mesti boipren dia cakap cani 'boleh tak U jangan call I 24 jam sehari. rimas lah'
maka si gelpren yang innocent pon terpinga-pinga apesal boipren marah2 dia.
maka mencari jawapan dengan khidmat google.
sekali masuk blog haku yang takde kene mengena dengan keyword dia.
mesti hampa kan. huahua.

kalau tanya aku betul ke lelaki tak suka di call 24 jam?
aku akan jawab mana aku tahu. aku bukan lelaki. pergi lah tanya lelaki.
heeee joking.


aku rasa lelaki memang tak suke perempuan call dia 24 jam.
macamkan lelaki tuh takde benda lain nak dibuat. rimas kot.
alah aku bet girl pon same lah jugak kan.
ade ke perempuan yang suka lelaki call dia 24 jam?
maybe ade sebab perempuan tuh jenis gatal. kahhhhh !
tapi not me okey. aku tak suka. rimas.


even aku pon jarang call Akram. lagi2 bila dia kerja. bila aku nak call mesti fikir doplohpat kali takot ganggu dia buat kerja.
at the end aku tunggu dia je lah yang call aku.
tapi selalunya dia pon malas nak call aku sebab penat. mesej tiga empat kali lepas tuh senyap. tido. menyampah.
tau lah Workhaholic. poyo.


well kalau korang belum kawen tak payah la nak kawal sangat boipren korang tuh.
before kawen lah kene enjoy dengan kawan2, pergi sana pergi sini, buat apa yang kita suka.
boipren korang pon ade kawan2 lain jugak. ade family sendiri.
bukan hidup dia ade satu bende nak kene buat je which is layan awek dia.
lain lah kalau dah kawin. memang wajib kawal.
takut meliar kan. ngahahaha.






macam hari tuh ade sorang member lelaki aku cerita dekat aku.
dia ni ade minat sorang awek ni.
so dorang pon kawan lah macam biasa kan.
tapi silapnya awek ni belum apa2 dah mengongkong.
tak mesej sikit dah merajuk.
tak chat sikit dah merajuk.
(aku adalah jugak perangai camni. kui kui. tapi Akram cool :P)

at last member aku pon jadi malas nak layan.
yelah member ade kerja lain nak buat. ade kawan2 ada family.
takkan 24jam nak layan awek je.
what the fuuuu man.
itu belum couple lagi. kalau dah?
no komen.


and end up with member aku terus takde feel pada awek tuh.
so sape yang rugi?
perempuan jugak kan.


bukan macam orang tuh. 24 jam berkepit je sampaikan kawan2 terabai. tetttttttt


kalau time study dulu boleh lah kan.
macam masa aku study degree dulu Akram pon tak habes study lagi.
so biasa lah student bukan ade keje sangat so 24jam nak mesej. nak call.
Akram pon same. setiap jam kot call aku.
even study week pon sama. mesti nak check aku kat mana dengan siapa.
kadang2 bila aku banyak projek design tak sempat mesej dia mulalah kuar ayat2 sentap dia.
kadang2 sangat rimas macamkan kau laki aku. haha !


bila dia dah start kerja dah busy aku pulak yang tergedik-gedik mintak perhatian lebih.
yelah dah biasa kene call 24jam bila takde orang call rasa macam pelik.
mula2 emosi jugak tapi lama2 okey je.
tambah2 bila aku start dah keje jugak. memang penat kadang2 balik kerja rasa nak tido je.



so girls tak payah la fikir sangat ape boipren korang tengah buat tuh. buat semak kepala je.
baik kau tengok tb ke layan youtube ke.
or layan tomatowithcheese ni ke. kui kui.
baru lah hidup lebih ceria. gittew kan.




cinta itu indah. jangan rosakkan nya.
pheewittttttt.










eh esok tiket bas kol 9am.
baju tak kemas lagi.








okbai.



                                                                   
          
With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

November 3, 2011 at 10:04 PM

kalo kapel ngn budak2 skolah blh la kot 24jam kol.. 24jam msg,.. hahaha

November 3, 2011 at 10:46 PM

@Ezy Chiaki

haha betul tuh.
budak sekolah kan memang hangat bercintan :P

November 3, 2011 at 11:07 PM

hahaha... kelakar lah kalau ade yang gugel mcm tu ^_^

ala, lelaki pun nk privacy jugak. mcm kite.rimas org ggu setiap mase. heee

November 3, 2011 at 11:12 PM

hahaha
24jam sehari
kahakhakha
bagi aku memang rimas lah kalau setiap masa nak kena call
tapi budak rumah sewa aku 24 jam call
ikut orang kut
hhahaha

November 4, 2011 at 12:19 AM

ce try buat , aku rasa pastu beratus2 jam tak dpt contact sebab laki uh campak hp ke dinding , bersepai . ahaha

November 4, 2011 at 8:35 AM

ehhehee. 24jam? adoi macam xde keja lain pulak. kalau eyfa pn eyfa rimas kot. msg selalu pn dah rimas. inikan call. ntah apa yg nak diborakkan ntah

November 4, 2011 at 4:56 PM

@Puteri Iqa Izyan

tahu takpe.
tapi ade orang yang tak paham bahase :P

November 4, 2011 at 4:57 PM

@Hans

die sayang awek die gile2 kot.
=____=

November 4, 2011 at 4:58 PM

@Misshy Innz

hahaha
kene buat eksperimen ni
:P

November 4, 2011 at 4:58 PM

@EYFAalias

entah dorang ni.
kawen je terus kan bagus
hahaha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal