Saturday, February 18, 2012

Normal.



                       


dengan tinggi 150cm dan berat 53kg aku still lagi dalam kategori normal weight.
alah nak cakap aku pendek lettew.
bukan pendek okey tapi comel.
wakakakaka.



tapi disebabkan aku "comel" so aku rasa 53kg tuh macam dah gemuk.
so now target aku nak dapatkan at least 50kg.
atau 49kg maybe?
hehehe.




bukan ape.
bukan obses sangat pon nak kurus.
kalau kurus macam cicak aku pon tak selera nak tengok diri sendiri.
tapi at least kita akan rasa puas hati dekat diri sendiri.
self confidence pon akan naik.




paling penting aku ni ada semput sebenarnya.
kalau berat naik sikit je boleh rasa bila jalan jauh sikit cepat penat.
sebab tu lah aku sibuk2 nak diet.
nak rasa badan ringan je.
baru lah boleh sopink sampai pengsan.
hahahahaha !


okbai.


                                            
With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

February 18, 2012 at 8:28 PM

dah ok dah tu. dah normal sgt.^^

February 18, 2012 at 8:32 PM

makan oat pagi2. sure kurus

February 18, 2012 at 8:51 PM

Salam Wana...

Sis obses nak berisi sikit... Huhu!~

February 18, 2012 at 9:00 PM

@Azreen Amran
nak turun sikit lagi.
wallaaaa :D

February 18, 2012 at 9:01 PM

@Rozuan Ismail
tak boleh terima oat
-__-

February 18, 2012 at 9:01 PM

@SiS NaD
jelesnya.
kenapa ramai orang susah nak gemuk ni.
sob sob

February 19, 2012 at 12:25 AM

153cm 53 kg ok lagi tu cik kak.

February 19, 2012 at 12:58 AM

@syazwan
saya rasa saya tulis 150cm.
-___-

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal