Sunday, February 12, 2012

Jangan kurus sangat, tak selera tengok.



                          



kakak aku cakap semalam :


"ko makan ape ni? jangan kurus2 sangat. tak selera tengoknya. abang faizi (abang ipar aku) kata dah kurus."





abang ipar aku suka sangat cakap aku gemok.
so kalau dia cakap aku dah kurus tuh means boleh pakai lah.
wakakakakaka.

okbai.


                                        
With Love : Syazwana Jamal :)


22 comments

February 12, 2012 at 8:35 PM

saye kurus. sob sob. bagi la petua camne nak gumuk. nak gumuk jugak ! :D

February 12, 2012 at 8:38 PM

@starzieti
jeles betol lah sape yang kurus ni.
haihhhh.
kite ni jenis badan yang memang cepat naik. makan banyak je terus gemok -__-

February 12, 2012 at 8:46 PM

aish kurus?
buat cane?
ce cite.. =="
schaze pon nak kurus gak..

February 12, 2012 at 8:48 PM

petua: malam2 minum milo!

February 12, 2012 at 9:58 PM

@schaze zainn
i dont know lah babe.
maybe that time sebab i month i makan roti dengan tuna je.
hehehe

February 12, 2012 at 9:58 PM

@najmi^^
ni petua gemuk ke petua kurus ?

February 13, 2012 at 9:25 AM

haha,mmg kamu kurs pon syg..

February 13, 2012 at 11:47 AM

gambar tu nampak kurus pung.
biasaa je pocket tgk.

ker standard kurus pocket adalah berbeza!?


:D

February 13, 2012 at 12:29 PM

tapi gambar kat atas tu memang dah kurus~

February 13, 2012 at 1:28 PM

aku gumuk! hahaha pnah plan nak kurus tp dulu pnah kurus cekeding org ckp aku isap gam!haha

February 13, 2012 at 3:14 PM

sedih tau.kurus x selera tgk.kurus ada kelebihan gak. nmpk mudaaaa selalu hehe

February 13, 2012 at 3:56 PM

wahhhhh!
rahsia diet anda ape?
chewahhhh!hihihihi

February 13, 2012 at 4:55 PM

akak kurus la.. sentap!! wuwuwu

February 13, 2012 at 6:52 PM

@nuyui a.k.a miss YUI
alah kite nak kurus lagi sikit.
huhuhuhu

February 13, 2012 at 6:53 PM

@Pocket
tu gambar lama lah.
tapi takde lah gemuk pon.
biasa2 je.
kekekeke

February 13, 2012 at 6:53 PM

@dhiera
alah itu gambar lama.
wuwuuuu

February 13, 2012 at 6:53 PM

@Jue
haha !
bongok gila orang yang cakap camtuh tuh. bengong. hahaha !

February 13, 2012 at 6:54 PM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
amboi kak.
nak cakap diri awet muda lettew.
kekeke

February 13, 2012 at 6:54 PM

@laskar pelangi
rahsia?
biarlah rahsia.
wakakakaka :P

February 13, 2012 at 6:55 PM

@mizzkechique
alamak jangan lah sentap2.
wakakaka.
haruslah bangga kan.
bukan senang nak kurus ni :D

February 13, 2012 at 10:15 PM

ok la tu..hee..53kg xberat laa wana..

ira nk naikkan berat 50 kot..tp xnaik2..heee ;p

February 14, 2012 at 10:36 AM

gemok itu comel tau hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal