Tuesday, February 7, 2012

Peminat Muslim Ahmad jangan kecewa ye.



                        

rasa macam dah lama tak cerita pasal si hensem Muslim Ahmad ni.
sebabnya sekarang ni macam dah kureng sikit suke tengok bola.
kalau tengok pon sambil2 online.
sambil2 baca blog orang.


hari tuh ada sorang budak komen dekat entry ni.

katenyeee


Skrg muslim dah couple dgn org lain . Dia putus dgn awek lama dia tu bulan 4 tahun 2011 . Dorang dah lama couple , masa sekolah lg .
Nie kita tahu sendiri dari awek lama dia :)




so kepada semua peminat2 Muslim Ahmad sila jangan frust ye.
kumbang bukan seekor. eh.


lagi pon Muslim tuh adik2 aku je.
setakat minat geli2 gitu boleh lah.
takde lah fanatik sangat.
cewahhhhhhh ayat orang tak dapat camni lah. cuba dapat?
kahhh kahhhh.


hari tuh aku tanya Akram dia main bola untuk MAS jadi ape?


dengan riaknya dia jawab "mestilah jaga defend. macam Muslim"


pirahhhhhhh.
ada hati nak jadi Muslim.
tinggi pon dah jauh beza.
hahahahahahahahaha.


okbai.


                             
With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

February 7, 2012 at 12:47 PM

tak pe. tak kisah. s kunalan tetap di hati. aww. haha :P

February 7, 2012 at 3:33 PM

@huda jamil
awwwwwwww.
cinta itu buta :P

February 7, 2012 at 4:25 PM

haha
khairul fahmi sy suka!! tpi cuma dipadang,.=p

February 7, 2012 at 4:33 PM

@Aini Azman
dia memang hebat pon.
kan kan.

February 7, 2012 at 7:59 PM

hehe.. tak minat dye.. dari dulu minat aidil.. lgpun dulu selalu jumpe aidil.. kahkah.. umah dekat :)

February 7, 2012 at 8:24 PM

@هانيم إرشاد
tak suke aidil.
hahahahaha

February 7, 2012 at 10:07 PM

wahaha..lme xsinggah blog kamu syazana.. erm.. bio le..kite crik yg lebih hensem yaa.. :D

February 7, 2012 at 10:38 PM

@mira maisara
okey :)

October 6, 2012 at 10:05 PM

kahkahkah.. hensem smpy bawa pompuan masuk hotel.. quality player? Superloser. Tgk balik masa match lwn arsenal/ liverpool; mesia akan start bolos bila natang ni masuk pd.. wake up ppl!!!..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal