Friday, February 24, 2012

Perang



                       



Aku tengah lancarkan perang kepada Akram.
beselah bukan salah ape pon.
aku je nak sentap lebih2.
perempuan (eh ke aku je) kalau nak perhatian lebih begini lah.
hahahahaha !



Akram kerja shift malam minggu ni.
so tiap2 petang dalam pukul 5.30PM aku balik kerja aku akan mesej dia tanya dah bangun ke belum.
dua hari lepas aku buat benda yang sama jugak.
lepas mesej aku pergi dapur sebab teringin nak makan jemput2.
henpon aku biar dalam bilik.



sepuluh minit lepas tuh bila aku check henpon ada 2 miskol daripada Akram.
aku pelik lah sebab before ni dia akan reply "dah bangun" or "baru bangun".
tak pernah pulak dia call.
dua kali pulak tuh.
then aku pon gedik2 lah mesej dia tanya kenapa miskol sampai 2 kali. rindu ke?
kahhhh kahhhh.



tetiba tak reply.
fine.
aku try call.
dua tiga kali tak angkat. fine. mandi kot.
dah setengah jam aku call lagi.
still tak angkat.
okey ni yang aku geram bila call tak angkat.



dalam pukul 6.45PM aku call dia jawab "baru nak pergi keje"
terus aku hangin. bukan reti nak call balik.
orang punya risau entah2 dia pengsan ke hape ke.
lelaki camni lah.
lelaki lain aku tataw tapi orang tue sorang ni selalu sangat amik mudah.
cisss betol.



pastuh terus aku lancarkan perang.
tanak mesej. kekekeke.


tapi Akram kalau aku merajuk bukan die amik serius pon.
sebab die taw aku bukan merajuk doploh hari pon.
tu yang aku geram tuh.



malam tadi siap mesej aku camni "tok, ape celup tok"



die hingat dah habes kelakar lettew.
takpe kali ni aku lancarkan perang doplohpat hari.
hahahahaha !


okbai.


                                       
With Love : Syazwana Jamal :)


13 comments

February 24, 2012 at 4:18 PM

berperang x bagus untuk kesihatan..
*eh tiba-tiba hehe*

February 24, 2012 at 4:55 PM

hahaha lucu bc entry ko ni
dah mcm bf aku "msg dah mandi" tp pas sejam kedian "br nak p mandi hehe

mmg ape celup btul!haha

February 24, 2012 at 5:10 PM

ape celop.hee

February 24, 2012 at 7:19 PM

ahahha..;p

normal kot..keke sbb ira kdg2 buat gak gtu..ngeeee..sll kalau dia ckp pendek2 pon ira leh merajuk..ngee

btol2..tu nak phatian je kan sbnrnya..ngeeeee

sepp sikit!heee

February 24, 2012 at 8:56 PM

org laki mmg camtu..
mencik..
haha

February 24, 2012 at 10:32 PM

laaaa...nk perang plak??? hehehe...

mungkin masa awk call n msj tu dia tgh sibuk bersiap...lelaki kdg2 nk habiskan dulu ape die buat..

ape celop tok??

February 25, 2012 at 10:50 AM

haaa wehh aku pon tak paham laki nihh,,
aku ingt kalau kite majok die pujuk la kan,,bukan aku suruh die belikan baskin robin ke hapa nk pujuk aku..caring lerr sket..
ni kann alih2 aku majok aku jugak yg pujuk diri sendiri..basikal btollll!!!

February 26, 2012 at 7:43 AM

smelah kite..ni gh dok istihar perang gn Mr AR..huu~~

February 26, 2012 at 10:59 PM

hahahhaaa.... sbb die tau syaz syg dia..hihihi...marah2 syg la ni ye..

February 26, 2012 at 11:17 PM

adakah org lelaki memg begini wana?? Z pun macam ni~

February 26, 2012 at 11:53 PM

hehehe apa kata perang paint ball plak..hehe

February 27, 2012 at 9:30 AM

hoho .. z pn sme cmtu gak .. hahaha lelaki ni mmg ada ciri2 cmni kot.. kdg2 geram je kan aih.. tp nak wat cmne geram2 pun syg gak ngee ;)

February 27, 2012 at 1:40 PM

hahaha xmo laa majuk lama2..org lelaki memang mcm tu call macam nak tercabut jari pun uat bodoh je bukan pikir kita risau ker apa ke..saja je mendatangkan marah kan..tau2 antar mesej je kata dah settle laa dah p keje laa bukan reti nak gtau awal2..ermm sabo jela

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal