Loading...

Monday, March 12, 2012

Sekelip Mata Engkau Berubah.



                                          
 Tanpa mekap.
Natural beauty kau. Hak hak :P
 


Pagi tadi.
Mesej-mesej.




Aku : Dah makan ?

Akram : Dah, tadi beli bihun. Makan ape tadi ?

Aku : Makan bergedil je. Kenyang jugak :)

Akram : Bergedil ape? Ade daging ?

Aku : Ade lah. Daging campur kentang. Sedap !

Akram : Owh, buat lah. Boleh makan. Hehe

Aku : Nak ke? Dah belajar dengan Ibu.

Akram : Bila nak buat ?

Aku : Entah. Tapi kene beli daging cincang lah. Semalam ibu tanya nak bawak daging ke tak. Nak bawak cane pulak kan.

Akram : Daging mentah ?

Aku : Aah. Ibu tanya Ikram tanak daging ke? huahua.

Akram : Ikram pulak?

Aku : Dia tak reti sebut Akram. Hahahaha !







Bla bla bla.

Aman damai lagi :P



Tiba-tiba .......






Akram : Tolong downloadkan album kumpulan Khalifah. Tajuk Ni Hao Ma.

Aku : Nanti lah. Tengah donlod Adnan Sempit 2 ni. Satu-satu.

Akram : Okey2. Kelakar lah cerita tuh.

Aku : Dah tengok ke??

Akram : Dah tengok dah. Kan dah cakap dah tengok. Kelakar gila.

Aku : Bila masa cakap dah tengok? Mana ade. Huh !!!

Akram : Hehe. Yeke? Tapi dah tengok, takpe boleh tengok lagi. Danial lah ajak teman die hari tuh.

Aku : Tak cakap pon. Fine. Danial kan lagi penting.

Akram : Hahaha. Alah dah 2 minggu dah. Tapi dah cakap dah hari tuh. Mesti lupa.

Aku : Bila masa? Takde pon. Fine. Takde mood. Baii !!

Akram : Alah tetiba je.

Aku : Tetiba ape pulak? Fine sukati lah. Takpe.

Akram : Alah dah bagi tau lah before ni. Masa kita nak pergi downtown tuh. Ape lah.

Aku : Tade pon. Takpe tak payah cakap pape lagi. Minggu ni cancel semua.

Akram : Alah pasal benda ni pon nak macam ni.

Aku : Kecik hati.

Akram : Ape pulak kecik hati. Bukan pegi mana pon. Pegi semata2 then terus balik. Tak pegi mane pon lah. Ganti orang. Kalau tak Shairazie yang pergi tapi dia tak jadi. Tiket dah beli. Pegi je lah.

Aku : Cakap lah ape pon. Bai !

Akram : Ada pulak camtuh.





Entah pape perempuan gedik ni :P





2 jam kemudian.
Akram mesej

"Jangan lah merajuk. Ada pulak tak jadi. Malam tadi dia jugak cakap weekend ni kan :*"





Tak kira nak merajuk jugak.
Dah nama gedik kan.
Kahh kahh.


okbai.



                                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

March 12, 2012 at 2:14 PM

pompuan mmg ati tisu..hehehe

March 12, 2012 at 2:50 PM

hehehe xmo majuk lama2 kang akram majuk lama2 awak gak yang susah nanti..sendiri mau ingat hehehe

March 12, 2012 at 3:07 PM

hahaha dr akram trus ke ikram hahaha
ley kwn ngan mak aku weh haha

ko kemain majuk
xpe, x lama kan majuk tu haha

March 12, 2012 at 3:21 PM

haha..saje nak manja2 kan3..

March 12, 2012 at 3:52 PM

haha kelakar la kmu ni..jgnla merajuk, kesian kt ikram tu..ehh akram hehe

March 12, 2012 at 6:19 PM

atototo, sweetnye. mcm shiema dulu. tapi sekarang taknak couple. nak forever single.

March 12, 2012 at 9:09 PM

ihhhh comelnya korang . hakhakhak

March 12, 2012 at 9:56 PM

heheh, tamo majuk-majuk ya, sian akram syazwana tu...

tag di sini. :D
http://liailnia.blogspot.com/2012/03/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

March 13, 2012 at 7:23 AM

oke kelakar.

btw, i pon selalu gila mcm ni. bf i pon bole jd gila rasanya. :D

March 13, 2012 at 1:11 PM

ahahhaha..susah jadi lelaki. hahahhaa

March 14, 2012 at 12:21 AM

hahaa.


akram sila pujuk yea..;p

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal