Tuesday, March 6, 2012

Service Edit blog



                 
Yessss.
finally siap jugak aku design kan blog kakak aku.
nak simpan resepi2 dia dalam blog katenyaa.









kakak aku nak tema pink and pepel.
tak ku sangka ibu beranak tiga pon minat kaler pink.
hewhewhew






Aku ade jugak amik tempahan buat header.

Antaranya :







Dia minat dengan anime.
tu yang nak tema anime tuh.













Dan juga header untuk blog aku yang sesuka hati aku bebila nak tukar.
huahuahua













Sesiapa yang berminat untuk memiliki blog yang menarik tapi sangat malas nak menghadap coding2 serabut tuh boleh lah tempah kat aku.
boleh email kat syazwanajamal@hotmail.com
harga boleh runding.
cewah :P







okbai.





                                        


With Love : Syazwana Jamal :)


15 comments

March 6, 2012 at 2:31 PM

ala2..comel3 belaka ni..

March 6, 2012 at 2:53 PM

:) nice.......

March 6, 2012 at 3:31 PM

semuanyaaaa lawa (:

March 6, 2012 at 3:51 PM

hahaha... nanti lepas as kahwin,as nak tukar letak gambar kahwin lak..hehehe..

mangsa buli?

WANA lah..

kikikiki

March 6, 2012 at 4:02 PM

@Asfiza
wohooo nak buli kite.
huhuhu.

no problem lah :D

March 6, 2012 at 5:24 PM

sumee comel!! :)

March 6, 2012 at 6:02 PM

lawa ler header2 tu..... yg tema anime paling lawa...

March 6, 2012 at 7:39 PM

sume comel2..
tlg editkn blog kite.. tp nk pree je..
wahaha..

March 7, 2012 at 12:24 AM

haha comel je sume..best je kan pandai buat.. harga yg free xde ye? haha :)

March 7, 2012 at 1:19 AM

wah3 rajin bebenor dak nih..
kena bayar x?

March 7, 2012 at 8:51 PM

kalau nak free, boleh? haha!!

November 21, 2012 at 4:05 PM

nak tempah jugak boleh tak?coding2 ni mmg serabut la..hehe

November 21, 2012 at 4:07 PM

Boleh. Pape hal emel je kat syazwanajamal@hotmail.com ye :)

November 21, 2012 at 4:19 PM

orait..dah email ea :)

November 21, 2012 at 4:56 PM

Dah emel ke? X dapat la. Huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal