Tuesday, April 24, 2012

Aku rasa kelakar.

                                           


Bos aku ni bukan jenis yang suka melawak or buat lawak.
kalau dapat email dari dia mesti yang serius je.
(bajet ada bos yang nak email bukan2 kan)


I mean selalunya bila aku email dia, dia akan reply like "ok. noted"
takpun "ok maklum"

ataupon "TK" (singkatan terima kasih)



tapi tadi dia suruh aku cari contoh soalan test student dia yang lepas-lepas.
so aku cari2 tak jumpa.
then aku email dia nak inform.
bila dah email aku tunggu reply.

and he said "okay"


and aku gelak. hahahahhaa !

kenapa ?

bagi aku "okay" tu macam ayat2 dalam mesej. I mean tak formal.
like everytime aku mesej Akram aku akan guna "okay" or "okies" instead of "ok"
and aku paling pantang orang reply mesej aku dengan word "k"
baik kau tak payah reply langsung kan.
berbulu je haku.



bos bos. mungkin dia dah ada sense of humor kot.
well ini satu perubahan.
sebab dia adalah sangat annoying.
dan skema.
dan super tak best. wakakakakaka !
(mampus kalau sekutu2 dia baca ni)





okbai.




                                    

9 comments:

  1. baru lepas mesej delkat phone tuh, tuh yang terikut ikut..huhu

    ReplyDelete
  2. ngehehe..
    lucu aih kalo reply gitu..

    ReplyDelete
  3. Ngutuk bos nampak. selamat dia tak tau pasal blog ni. hehe :)

    ReplyDelete
  4. hihi. mungkin dah malas nak berformal kot.

    ReplyDelete
  5. nasib x balas..

    OKAY5!! hahaa

    ReplyDelete
  6. sebab dapat anak buah yg kelakar juge kot, so dia pun nak jadik kelakar cam wana hiihi

    ReplyDelete
  7. mesti bos dah dapat baca fikiran wana :)

    ReplyDelete
  8. bos ko dah tepengaruh ngan ko la ni.

    aku pernah reply mesej dgn "k" je sebab masa tu tgh jalan kaki sambil reply mesej takut nak pegang lama lama nnt kene snatch. kukuh tak sebab aku.

    ReplyDelete

What says U?