Loading...

Tuesday, April 24, 2012

Aku rasa kelakar.



                                           


Bos aku ni bukan jenis yang suka melawak or buat lawak.
kalau dapat email dari dia mesti yang serius je.
(bajet ada bos yang nak email bukan2 kan)


I mean selalunya bila aku email dia, dia akan reply like "ok. noted"
takpun "ok maklum"

ataupon "TK" (singkatan terima kasih)



tapi tadi dia suruh aku cari contoh soalan test student dia yang lepas-lepas.
so aku cari2 tak jumpa.
then aku email dia nak inform.
bila dah email aku tunggu reply.

and he said "okay"


and aku gelak. hahahahhaa !

kenapa ?

bagi aku "okay" tu macam ayat2 dalam mesej. I mean tak formal.
like everytime aku mesej Akram aku akan guna "okay" or "okies" instead of "ok"
and aku paling pantang orang reply mesej aku dengan word "k"
baik kau tak payah reply langsung kan.
berbulu je haku.



bos bos. mungkin dia dah ada sense of humor kot.
well ini satu perubahan.
sebab dia adalah sangat annoying.
dan skema.
dan super tak best. wakakakakaka !
(mampus kalau sekutu2 dia baca ni)





okbai.




                                    
With Love : Syazwana Jamal :)


9 comments

April 24, 2012 at 6:28 PM

baru lepas mesej delkat phone tuh, tuh yang terikut ikut..huhu

April 24, 2012 at 7:03 PM

ngehehe..
lucu aih kalo reply gitu..

April 24, 2012 at 8:12 PM

Ngutuk bos nampak. selamat dia tak tau pasal blog ni. hehe :)

April 25, 2012 at 12:35 AM

hihi. mungkin dah malas nak berformal kot.

April 25, 2012 at 2:52 AM

nasib x balas..

OKAY5!! hahaa

April 25, 2012 at 8:56 AM

sebab dapat anak buah yg kelakar juge kot, so dia pun nak jadik kelakar cam wana hiihi

April 25, 2012 at 9:23 AM

mesti bos dah dapat baca fikiran wana :)

April 25, 2012 at 1:34 PM

bos ko dah tepengaruh ngan ko la ni.

aku pernah reply mesej dgn "k" je sebab masa tu tgh jalan kaki sambil reply mesej takut nak pegang lama lama nnt kene snatch. kukuh tak sebab aku.

April 26, 2012 at 3:20 PM

haaaaa. mengate kat bos. huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal