Thursday, April 26, 2012

Remaja Best !



                      




Hari tu PCB ade komen dekat entry aku pasal blog aku masuk remaja.
terkejut jugak sebab tak tahu pape.
pastuh hari yang sama tetiba member aku post kat fesbuk cakap die terkejut tengok blog aku masuk Remaja.
siap tangkap gambar post kat pesbuk lagi.
die punya eksaited tuh mengalahkan aku betul.
malu aku.
hahaha !



so balik kerja tadi terus pergi Mid Valley. gigih sangat kan.
walaupon sebenarnya boleh je beli dekat2 dengan rumah ni tapi sebab memikirkan baucer RasaMas yang nak expired 30 April ni and banyak tak guna lagi jadi moh ler kite ke sana.
Boleh makan banyak :P
Tapiiiiii tetiba sampai Mid Valley RasaMas dah takde. geram betul !
Last2 makan McD je.




Tapi nak buat camne kan. Nama aku yang comel Syazwana jadi Syazana. Agak2 boleh saman malu tak? wakakakaka !






Cerita cinta Syazana Jamal. Baca tajuk pon aku rasa sendiri nak muntah. Haakkk.



Blog dengan warna hijau (sekarang dah bertukar pink) yang menyejukkan pandangan mata ini kebanyakannya berkisarkan tentang kisah cintanya bersama seorang pemuda bernama Akram (boleh tak nak muntah? Apehal ayat jiwang sangat -_____-) Penulis juga banyak berkongsi cerita tentang kehidupan sehariannya selain menyediakan tutorial tentang cara-cara untuk mencantikkan blog. Tidak hanya itu, penulis blog ini juga rajin berkongsi dengan pembacanya tentang percutian atau tempat makan. Secara tidak langsung, pembaca boleh mendapatkan ilham sekiranya mengalami kekurangan idea untuk mencari tempat makan. Terdapat juga resepi-resepi mudah untuk disediakan dan dikongsi oleh penulis untuk tatapan pembacanya.





Tapi blog tak meletop, markah pon sikit saje.
sob sob.



okbai.


                     
With Love : Syazwana Jamal :)


18 comments

April 26, 2012 at 4:17 PM

haha,ok apa..masuk gak dlm majalahkan..sygnya dah lama yui xbeli majalah remaja..

April 26, 2012 at 4:33 PM

x perasan pulak aku nama ko salah.aku tgk header je ari tuh.haha.tu yg aku ingt ko.huhu.meletop, masuk majalah.huhu

April 26, 2012 at 4:45 PM

pewittttttttttttt masuk majalah tuuu blog dieeee hehehe haii syazana :P

April 26, 2012 at 5:04 PM

waa masuk dlm majalah. tahniah2 :)

wana, akak rasa akak ter'click' delete comment wana pasal bukit melawati tu sebab akak cuba pakai new interface. sori ye, tak sengaja :'(

p/s : sori2, akak tak perasan pun ada verification word. hehe. tq sebab tegur :)

April 26, 2012 at 5:06 PM

huiyoo...glemernye masuk Remaja...congratz kak.. ~.~

April 26, 2012 at 5:08 PM

@Rozuan Ismail
haha ! thanks ler bagi tahu.
aku memang baca remaja tapi tak ler tiap2 bulan beli. kadang2 je.
hehehe

April 26, 2012 at 5:08 PM

@Nurul Husna Mohd Hassan
hehehehe no problem.
tolong menolong amalan mulia
*wink*

April 26, 2012 at 5:09 PM

bestnya dpt masuk majalah..tahniah dear..

April 26, 2012 at 6:25 PM

waaaaaaaaaaah, tahniah. Shiema masuk keluaran ogos 2011

April 26, 2012 at 6:47 PM

masok remaja xajk kite skli..
xaci2! haha

April 27, 2012 at 9:21 AM

wah..msuk majal tu..hebat ~~

April 28, 2012 at 11:31 PM

untung la dapat masuk magazine.. tahniah weh~

April 29, 2012 at 8:01 PM

Ehem... glamour tu... hehehe...

Congrats dear!

April 30, 2012 at 1:16 PM

wahhh artis la pasni wana..

heeee :D

April 30, 2012 at 5:13 PM

siap ada rating lagi .
terbaikk .

May 30, 2012 at 4:04 PM

best giler blog masuk majalah...camne bleh dipilih nie? kongsi la tips :)ehehehe

June 27, 2012 at 6:51 PM

eh baru tau je sebab mmg tak baca remaja dah skrg

btw, congratulation!

walauput a bit late, tapi nak cakap congrates juga!

serious really proud with u!

August 8, 2014 at 6:58 AM

Tahniah blog yang cantik....ayat mudah faham n menarik minat pembaca untuk terus membaca...jemput datang blog saya http://umiwarham.blogspot.com/ petua kekal cantik berseri..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal