Loading...

Wednesday, August 1, 2012

Tonight



                                       
Aku kan selalu tanya Akram wujud tak nombor plat 9999.
Akram cakap of coz wujud sebab setiap kali kereta keluar memang akan habeskan nombor sampai 9999.
Tapi aku tak pernah pulak jumpe kereta pakai nombor plat camni.
Pastu akram cakap maybe orang2 kaya beli pastu simpan kat kereta mahal2.
sekali sekala je keluar jalan2.
yelah.


Tapi pagi tadi masa aku tengah drive tiba-tiba terpandang sesuatu yang aku cari2 selama ni.
cewahh



W** 9999


Walllaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Eksited gile.
terus amik phone and snap gambar.
naseb baik bawak auto kau (sila jangan contohi perangai membahayakan ini)
Hehehehe.
Nanti nak tunjuk kat Akram. Padahal boleh je wassap. haha !



Malam ni Akram ajak pergi tengok wayang.
cerita Batman tuh.
aku takde lah minat sangat sebab tak pernah follow pon.
yang baru ni aku pon tak tau dah yang ke berapa punya movie.


Akram lah yang beria sangat.
ikotkan dari 2 minggu lepas lagi nak pergi tengok.
tapi asyik full je.
of coz lah pilih rabu kan sebab murah. hehe.
lapan hengget je oii.
kenapa perlu bayar mahal kalau ade yg murah kan.


nak beli awal2 takut tetiba rabu ade hal pulak tak ke rugi kan.
jadi hari ni aku pon beli lah online sebab now macam dah tak boleh nak booking online kan.




2D punya. pukul 930 malam. dah agak full. so aku try usha yang bese punye.



tak penuh sangat. tapi pukul 900 malam. macam awal sangat. Akram balik kerja pon dah 6 lebih. nak siap2 lagi. nak buka lagi.



so kita amik yang 2D punya.
yang bestnya 2D pon lapan hengget saje.
of coz lah mak pilih yang 2D uolls.



Jadi berBatman lah kite malam ni. Korang jangan tiru aku. Korang sila pergi terawih. Haha.





Hari Isnin ari tuh aku merajuk dengan Akram.
aku kan suka merajuk.
kalau boleh hari2 nak merajuk. kau mampu? haha !

sebabnya dia tak reply wassap aku.
fine lah nak pergi melawat kawan dia kat hospital sebab kawan dia nak operate esoknya.
aku tak kisah pon.
takde pon aku kacau time tuh


tapi lepas tu dia pergi melepak dengan kawan dia kat mamak pastu reply lambat2.
memang kene lah.
padan muka.



pastu dah gaduh2 tu aku saje check in kat foursquare konon2 aku kat tol sungai besi.
konon2 nak pergi melarikan diri lah. wakakaka.
sebab kalau aku check in Akram mesti nampak kat phone dia.
pastu aku silent phone and tido.


bangun2 pagi esoknya ade 11 miscall.
pastu mesej.
salah satu miscall dengan mesej from kawan baik aku.
ni dah sahlah mesti Akram call dia cerita aku merajuk sampai nak lari.
pastu mesti suruh kawan baik aku call aku tanya kat mana.
wakakakaka.
padehal aku tido je pon.

ni kalau Akram baca ni matik lah.
silap2 boleh cancel wayang malam ni. haha !


oh ye ade sape2 lagi nak kad raya daripada aku?
kalau nak dan sudi boleh la bagi alamat kad email aku --> syazwanajamal@hotmail.com

ade yang aku dah komen kat entry dorang mintak alamat.
insyaallah hujung minggu ni aku pos ye kalau tade pape.



okbai.


                                     
With Love : Syazwana Jamal :)


7 comments

August 1, 2012 at 2:59 PM

9999.....wah nombor cantik tu...akak xpnh jmpa lagi...

August 1, 2012 at 3:10 PM

@Aishah Jahirah
cantikkan.
tu yang eksited tuh.
hehehe

August 1, 2012 at 3:11 PM

lain kali dengar cakap akram 9999 tu ada. hehe

August 1, 2012 at 3:40 PM

waaa nk kak raya ...

citer badman mmg best beb ! layan..

August 1, 2012 at 10:36 PM

eh, seyes. blom jumpe lg nombor 9999. first time nampak dlm blog wana ni la..
nak kad raya!!! eh, wana. kite nak jemput dtg wedding kite ni. emel address ye: dhieranottie@gmail.com

August 2, 2012 at 12:18 PM

9999. Ros pun jarang jugak nampak ni.. special ni :)

August 7, 2012 at 4:50 PM

wahhh...tak pernah jumpa.mmg macam jumpa alien jumpa no.9999 tu.kalau aku jumpa pun jd cam ko terus ambik hp snap.bukan senang nak jumpa kot.

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal