Friday, September 19, 2014

Mintak maaf.


Mintak maaf sangat to those yang ada email aku untuk edit blog.
Aku dah tak amik tempahan.
Aku sangat2 busy sekarang.
Hari2 balik kerja pukul 7 malam.
Weekend pulak uruskan benda lain. Huhuhu.

Maaf ya.

4 comments:

  1. Makin dekat dengan 'hari besar', makin busy lah Wana.. Apa2 pun take a good care of ur health too.. Nanti kang naik pelamin tak berseri pulak.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  3. Sedihnyaaaaa....tp nti klu amik tempahan balik bgth la yer..nak sgt2 minta wana tlg editkn blog sbb nak harap diri ni mmg xreti laa..

    ReplyDelete

What says U?