Loading...

Friday, September 19, 2014

Mintak maaf.




Mintak maaf sangat to those yang ada email aku untuk edit blog.
Aku dah tak amik tempahan.
Aku sangat2 busy sekarang.
Hari2 balik kerja pukul 7 malam.
Weekend pulak uruskan benda lain. Huhuhu.

Maaf ya.
With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

September 19, 2014 at 11:32 AM

banyak permintaan tue

September 19, 2014 at 11:59 AM

Makin dekat dengan 'hari besar', makin busy lah Wana.. Apa2 pun take a good care of ur health too.. Nanti kang naik pelamin tak berseri pulak.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

September 19, 2014 at 6:21 PM

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

September 20, 2014 at 2:55 PM

Sedihnyaaaaa....tp nti klu amik tempahan balik bgth la yer..nak sgt2 minta wana tlg editkn blog sbb nak harap diri ni mmg xreti laa..

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal