Saturday, December 11, 2010

pernah makan nasi lemak babi?



  
hari yang indah tanpa exam
keh keh keh

hari selasa malam lepas tiba2 je erin bagi cadangan pergi bekfes roti canai ramai-ramai.
lagi pon dah nak habes sem.
jadi apalah kiranya kita makan beramai-ramai kan kan kan.
so planning malam tuh afie suruh turun pukul 7.45pagi (kununnya) :p

esok paginya hazwan mesej cakap gerak pukul 8.15.
okey set la.
aku semangat kot.
pagi2 dah bangun mandi bagai.
kalau tak jangan harap nak mandi pagi2..
huahuahua

tapi biasalah kan
kata melayu
takdalah nak tepat mana janjinya kan
dalam 9.15 barulah tercegat orang2nya
dengan 3 kereta jadi bergerak lah kami ke sana.


lead by BCH or bitch..waka waka


kitorang bekfes dekat satu kedai mamak ni
MAPLEY 223
tempat ni memang femes
the best nasi lemak in PJ area
dekat seksyen 14
atau dalam bahasa melayu nasi lemak sedap gila babi!
keh keh keh

sampai ada one time member aku cakap

dia : eh jom makan nasi lemak babi
aku : eh?
dia : ala nasi lemak sedap gila babi
aku : -__-'



tapi pagi tuh aku makan roti kosong dengan roti telur.
sebab tak rasa nak makan nasi lemak.
sedaaap wooo!




pastuh boleh pulak ade sorang mamak tuh nak main2 dengan aku

aku : mamak tambah kari
mamak : kari abes lah (muke seyes)
aku : ha abes??? (sedey)
mamak : senyum2..bagi pinggan
aku : mangkuk! =.=

wanita2 civil yang hebat ^^



jejaka-jejaka civil yang tak berapa howt.keke



baju biru adalah presiden civil civitas yang cool~
:p


lepas makan kitaorang pon balik dengan hati senang
tapi tak berapa senang sangat sebab kena study for exam

tapi sekarang exam dah abes
so kita enjoy!









thesis??
errr abaikan.
lalalala~




bye.




  



With Love : Syazwana Jamal :)


13 comments

December 11, 2010 at 4:16 PM

woo ! suspender sungguh ! igtkan nasi lemak tu letak lemak babi ke ape... haha adoiii...

December 11, 2010 at 4:34 PM

@Jeely jelly
kekekeke
xD

December 11, 2010 at 4:38 PM

haha xleh blahh .
suspend je .
nice story :)

December 11, 2010 at 4:43 PM

@Arez Razin
ai like saspen
kikiki
xD

December 11, 2010 at 6:15 PM

utk makluman umer, jejaka civil yg howt takde masa ni

December 11, 2010 at 6:22 PM

enjoy ur life.!

December 11, 2010 at 6:35 PM

@abg nik
gedik ah ko momok..
xD

December 11, 2010 at 6:36 PM

@zacky ~786~
heehehe
you too~
xD

hafiz nadzrah
December 11, 2010 at 7:24 PM

ahah...
da ditakdirkn batch kite xd lelaiki hot n perempuan hot kn..haha
nk buat camne..

December 11, 2010 at 8:08 PM

@hafiz nadzrah
ceh
nak gak ckp takde pompan hot
xD

December 11, 2010 at 8:14 PM

nak tanya...mcm mana nk buat kotak comment cam ni ek???comel sgt n mcm mana nk buat partition..mksdnyer box2 kt blog awk ni ye??blh share...he..he..

fifiecutie
December 12, 2010 at 9:43 PM

wana,ada lagi satu tempat yg nasi lemak die lagi sedap dr yg ni..tempat yg rizwan nk ajak kita mkn time study week last yr..nnt jom pegi sana nk??

December 14, 2010 at 2:35 PM

@fifiecutie
bukan tempat yang same ke?
huhu

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal