Friday, March 11, 2011

Ada apa dengan Hikayat Merong Mahawangsa?



ye saye taw saye lambat buat entry pasal cerita nih.
orang lain semua dah dok cecite cecite pasal muvie ni kan.
tapiiiiiiiiiiiiii..



aku dah tengok cerita ni petang tadi.
kaw orang ada?
HAHA!


eh terbelagak pulak.
entah-entah orang lain first day keluar dah pergi tengok kan.
ah yang penting aku dah tengok kan.
bukan senang nak suruh aku pergi tengok muvie awal2 neh.
selalunya muvie dah keluar 2 minggu baru aku terkedek-kedek nak pergi tengok
hak hak!









before neh aku pernah dengar nama merong mahawangsa tapi seyesly aku tak pernah taw sape dia.
naseb baek KRU buat citer neh.
berinfo jugak lah bagi aku yang malas baca sejarah2 ni kan.
baru aku taw merong mahawangsa tuh raja pertama langkasuka.



overall aku bagi cerita nih 9/10.
best tapi ada gak scene2 yang macam bunguk sikit.
HAHA!



contohnya..


















kene ah tengok sendiri.
lalala~




tapi seyes korang kene tengok cerita neh.

banyak lelaki tak pakai baju.
eh?




ok bai.








With Love : Syazwana Jamal :)


Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal