Loading...

Monday, March 5, 2012

Bila keluar dengan lelaki yang busy.





1.00 pm : sampai mid valley.

setengah jam cari parking.

setengah jam beratur nak beli movie tiket.

nice !




2.00 pm : sampai kaunter wayang.

Fast 5 and Kongsi semua full. kene cari wayang paling lambat pukul 2.30pm sebab En. M.a.s kene balik awal (keje shift malam).


Last-last tengok Thor. tuh pon actually tiket pukul 1.50pm haku masuk wayang dah 2.10pm.
cerita dah berkurun aku baru terhegeh-hegeh nak tengok
T_________T


double nice !





3.30pm : pergi makan area rumah sendiri.

lagi-lagi Pantai Dalam.


sangattttt nice !






4.00pm : home.

=___=











ok bai.







With Love : Syazwana Jamal :)


13 comments

May 12, 2011 at 7:44 PM

Oh tedah....

May 12, 2011 at 8:41 PM

mcm sempoi je =.=

cuma part yang parking mmg tensen kalau kne batang hidung sendri =P

May 12, 2011 at 8:44 PM

macam kelam kabut je.,
hahahaha...

May 12, 2011 at 10:59 PM

@Puteri Iqa Izyan

sempoi hapenye.
hahaha.

carik parking dekat mid memang memerlukan kesabaran yang tinggi okey. haha !

May 12, 2011 at 10:59 PM

@Botak

tahu takpe.
haha !
:P

May 12, 2011 at 10:59 PM
May 12, 2011 at 11:35 PM

hee..
kejap je kn..
kire ok la 2..
jmpe jgk..
=)

May 12, 2011 at 11:53 PM

@ezy

haha tuh la.
takpe sabtu jumpa lagi
:P

May 14, 2011 at 1:37 PM

asal tak tengok Priest?
orang kata best juga

Analisis Hans : Maharaja Lawak Episod Ketujuh

May 14, 2011 at 3:36 PM

ajak je dia gi camping... gunung ledang ke... gunung tahan ke.. taman negara ke.. kat depan rumah pun boleh gak...

May 15, 2011 at 11:45 AM

@hans

sebab dia nak tengok Thor.
huhuhu
layankan je :P

May 15, 2011 at 11:47 AM

@Mr. Deen

lagi lah dia takde mase.
huhu
:P

March 6, 2012 at 1:03 AM

oke sumenye nice! haha :)) awal balik...super nice :))

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal