Thursday, March 15, 2012

Feeling-Feeling Vanilla Coklat



                                                

Malam tadi




Akram : Dah2 la tuh. Takkan nak tunggu hujung minggu baru tak merajuk.

Aku : Nak bunga ros.

Akram : Alah nak bunge ros buat ape?

Aku : Taknak bagi dah.

Akram : Alah tanye je. Kalau tak bagi tak keluar lah weekend?

Aku : Nak bagi ke tak?

Akram : Yelah tapi bukan minggu ni lah. Hehe

Aku : Dah tuh bila pulak?

Akram : Tunggu dapat gaji. Hehehe

Aku : Alah pastu lupa. Macam ah tataw.

Akram : Ingatkan lah nanti. Huhu. Ape lah.

Aku : Tak jadi lah nak ros. Nak cactus 2 jenis yang comel.

Akram : Huhuhu. Nantilah cari :)






Yeay !
Nak cactus bunga Pink camni.
Hehehehe






okbai.

                                 
With Love : Syazwana Jamal :)


15 comments

March 15, 2012 at 9:43 AM

comel......manjanya

March 15, 2012 at 9:51 AM

amboi..t dptla tu..sbr ea..

March 15, 2012 at 10:48 AM

alalala comelnya nk kaktus hehe

March 15, 2012 at 1:59 PM

hee wana kite pun sllu cmni dgn z. hahaha. bkn pe , pnt kan merajuk pastu bile die pujuk mmg kte sllu mintak macam2 tp lebih kepada makan la hehe

March 15, 2012 at 2:29 PM

lol
tpaksa la akram layankan aje

March 15, 2012 at 5:06 PM

kat cameron belambak yang...

March 15, 2012 at 8:56 PM

@azam
mekasih :P

March 15, 2012 at 8:57 PM

@nuyui a.k.a miss YUI
tengah sabar lah ni
ngeee

March 15, 2012 at 8:57 PM

@[sutera kasih]
nak buat hobi baru

March 15, 2012 at 8:57 PM

@nazirah
kite tengah diet.
huahuahua
diet lah sangat kan
hahaha

March 15, 2012 at 8:58 PM

@Jue
Akram memang suke layan aku
hahaha :P

March 15, 2012 at 8:58 PM

@Hanie Dew
kalau rumah aku depan cameron dah lama aku pergi sendiri :(

March 16, 2012 at 12:03 PM

hehe, nak bunga jugak!!!

aik? cactus? berduri tu tau..hehe

March 16, 2012 at 1:43 PM

@FIFIEY LYCHEE MARATION
tapi comel !
hehehe

March 17, 2012 at 1:12 PM

haha..

jgn lupa igtkan!hee

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal