Loading...

Friday, March 23, 2012

John Carter



                             
Malam tadi pergi tengok John Carter kat Alamanda.
kalau tanya bila last time aku tengok wayang aku sendiri pon dah tak ingat.
nampak tak bape kurun lama tak pergi tengok wayang.
sebab aku dengan Akram bukan kaki wayang sangat.



kitorang sampai Alamanda pukul 6.30PM kot.
then pergi usha2 tiket wayang time tuh dah pukul 7PM.
cerita pukul 7 dah start.
so amik yang pukul 9PM.
sementara tunggu pukul 9 marilah kite melantak dulu gemukkan badan yang slim ni. eh?




destinasi pilihan KENNY ROGERS ROASTER.
motif nak huruf besar bagai?
sajeeeeeeeeeeeeeee. hahahahaha !




dan menu pilihan setiap kali datang pon sama.
Kenny's Quarter Meal.
sila telan air liur.
wakakakaka !




Aku pilih triple passion.
combination of guava, passion fruit dengan mango.
sedap !
Akram feeling2 poyo pilih air Ais vanilla caffe latte.
makan nasi, ayam amik air caffe latte.
macam nak sepak je.
padan muka tak berapa sedap. hahaha !



aku cakap dekat Akram "Less fat.. Less calories.. Less Salt"

Akram jawab "Less Gemok"

Konghajo betul.
macam lah dia kurus sangat.


pukul 9 ke wayang lah kite.

dapat hall kecik.
walaupon duduk 3 dari belakang tetap rasa sakit mata sebab screen dia macam besau gila.




oh jangan tanya aku pasal cerita ni.
sebab aku tak paham.
Akram yang beria nak tengok cerita ni sebab kawan dia cakap best.
aku takde lah cakap tak best cuma cerita ni macam laju sangat.
lepas tuh cerita action lawan2.
lepas tuh kejap2 kat Bumi kejap2 kat Marikh.
oh sangat tak paham.





spesies ni macam geli2 sikit aku tengok.
dah macam avatar pon ade.
paling geli time anak2 dorang baru menetas dari telur.
euwwwwwwwwwwwwww sangat.
hahaha !





ni salah satu binatang dalam cerita tu.
nama dia Woola.
dia kira macam ala2 anjing la dan sangat gemuk.
setiap kali binatang ni keluar Akram pegang kepala aku sambil cakap "Woola. Gemuk gemuk"
macam nak terajang je. naseb baik dalam wayang.




lama jugak lah cerita ni dekat 2 jam.
keluar2 wayang aku tanya Akram "so kesimpulannya, berapa umur John Carter?"


so kalau korang dah tengok cerita ni meh bagi tau aku jawapannya.
sebab aku konpius.
kawan si John ni sampai dah mati tinggal rangka tapi si John ni sihat walafiat lagi.
mungkin 1 tahun kat Marikh = 1 hari kat bumi kot.
eh ke 1 hari kat Marikh = 1 tahun kat Bumi.
okey dah pening.


okbai.



                                   


With Love : Syazwana Jamal :)


16 comments

March 23, 2012 at 2:43 PM

eh eh,kt minum air yg sma..pestime try..leh thn gak la..hihi.

March 23, 2012 at 3:22 PM

john carter tu time dia ke mars dalam average 20 klu tak silap, then dia balik bumi, masa dah berubah, mungkin sedekat dah berlalu..

March 23, 2012 at 5:03 PM

wwoooaaa....kenny rogers. tp aku prefer nandos. hahaha...tp terliur la jugak tgk ayam tu.

lame tak gi alamanda.

tak tgk lagi john cater demm..berdasarkan komen zuan umur dia mungkin dlm 30 dah???

March 23, 2012 at 5:55 PM

nama je less fat sume kenny tu, tp sama jek rasanya..huehue

btw, lom tgk lg john carter, tak suke sangat cite mcm ni, byk unsur2 merapu =..=

March 23, 2012 at 6:42 PM

xjdk la nk tgok cite ni esok..
nk tgok jidin la..
haha

March 23, 2012 at 6:54 PM

Shiema tak sukaaaa tengok MOVIE ENGLISH. hihi

March 23, 2012 at 8:32 PM

same laa kite. tak fhm citer ney.. adehhh -,-'

March 24, 2012 at 2:20 AM

hehehe ! depa kata tak best sgt cite ni. sbb tu tak tgk. wuu.

March 24, 2012 at 12:03 PM

okeh akak pon takmo tgk citer ni takut pening HUEHUEHUE

March 24, 2012 at 4:14 PM

saya pun dah lama tak tengok wayang. last tengok x-men. lama dah kan?

KR memang terbaek la..suka makan dekat sini~ dan sentiasa amek quartee meal. plus triple passion! taste kite sama noks...

March 24, 2012 at 4:18 PM

best la cite ni.

March 24, 2012 at 5:43 PM

tak tengok lagi...tapi tak sabar nak tengok...akak suka cerita cam nie...

March 24, 2012 at 5:44 PM

tak tengok lagi...tapi tak sabar nak tengok...akak suka cerita cam nie...

March 24, 2012 at 8:58 PM

semua pun less kan , hikss

March 25, 2012 at 3:44 AM

jalan cerita yg menarik...hahaha...

terasa nk tgok plak cite ni...bila la syok.org nak upload gmbr cantik ni...emmm...

March 26, 2012 at 3:49 PM

wahh bestnya dating je ek!

jeleshhh..hee ;p

untungla dkt..wuwuuw

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal