Loading...

Friday, June 8, 2012

Tak habes2 nak kene kan orang.



                               
Semalam Akram jemput aku balik kerja.
Sampai kat satu traffic lite ni sebelah kitorang ada satu myvi kaler purple.
yang drive tu lelaki.
sebelah dia maybe awek die kot tengah bersolek.



Tetiba...

Akram : Perempuan naik Myvi memang suka bersolek eh?
Aku : Apesal pulak?
Akram : Tu tengok tuh. Perempuan duduk seat sebelah ni (seat penumpang) memang suka bersolek. *gelak-gelak*


Pastuh tetiba dia buat2 macam jerit "Bang sama lah kite bang. Ni pon same je ni suke bersolek"


Hampeh betul. =____=''




apa gelak2. tampa kang.








okbai.



                                   
With Love : Syazwana Jamal :)


19 comments

June 8, 2012 at 11:33 AM

hehe biasela gegurl kan mcm ni.. suke lawa2,, hish sian awak kne gelak kan

June 8, 2012 at 11:46 AM

haha,sbr jela!

June 8, 2012 at 12:04 PM

hahahaha comel jeeee

June 8, 2012 at 1:01 PM

Hehehe, tak pasal2 kena gelak =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

June 8, 2012 at 1:26 PM

HEHE..ceria sunggohla anda berdua ni


p/s: wana mungkin masuk dalam spam kot..akak emel guna emel akak inspirasihatcantik@gmail.com..tp akak dah emel sekali lagi..

June 8, 2012 at 1:39 PM

hakhak, dah kawin jemput tau ;)

June 8, 2012 at 1:55 PM

haha... saba je laa

June 8, 2012 at 2:29 PM

hahaha kelakar la korg ni..

June 8, 2012 at 2:52 PM

wana soriii..hehe akak dah emel dah password

June 8, 2012 at 5:22 PM

cubit dia kuat2..haha

June 8, 2012 at 8:56 PM

semua gurl suke je makeup touch-up dlm krete la =)
folow sy ek =) sy dh follow awk
http://nlylyn.blogspot.com/

June 9, 2012 at 2:16 PM

kalo naek viva camtu gak ke?
laen eh?
haha

June 10, 2012 at 12:53 PM

amboiiii. gelak sakan si akram. huhuhu

June 11, 2012 at 1:18 PM

apa guna duk seat penumpang. kalau duk seat driver mana bole bersolek..hahahhaa.

June 11, 2012 at 1:19 PM

oh ya..kalau hubby aku sound aku ckp "takkan lelaki duk kat seat penumpang besolek kot??!"

June 11, 2012 at 4:06 PM

hahaha suke benar menyakat ek .. hehe... bahagia je tengok korang ;)

June 11, 2012 at 4:53 PM

hik3. nak kena babap akram ni.

June 11, 2012 at 8:45 PM

hahaa naik apa pun mesti melawa....

June 16, 2012 at 10:42 AM

Hahaha... yelah kan, kalau tunggu bersolek dekat rumah. Entah bila nak keluarnya. Cara pantas dan cepat bersoleklah dalam kereta. Hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal