Friday, July 20, 2012

Dinner @ Bawal Power Uptown Damansara Utama

                                           
Set Bawal RM10.00


Semalam dinner kat Uptown Damansara Utama.
carik gerai Bawal Power.
yang pernah masuk jalan2 carik makan dulu tuh.
gerai arwah bob kuman and kawan dia.

Akram lah beria nak rasa nak rasa.
dah lama jugak dia cakap nak pergi makan kat sana.
tapi sebab jauh memang malas nak pergi.
tetiba semalam die terlebih rajin pulak nak drive.
so pergi lah kami.

Sebenarnya semalam aku just makan breakfast nasi goreng je. Tengah hari tak makan.
tapi tak tahu apesal malam tu macam tak lapar je.
mungkin perut aku dah kecik kot.
hahaha !

so kitorang amik set bawal besar 1 full set tambah set bawal kecik 1 taknak nasi dia nak ikan dia je.
yang bawal kecik tu ikan dia 3 ekor.
aku amik nasi suku ikan bawal besar suku yang lain Akram abeskan.
aku rasa biasa je takde lah power mana pon.
aku rasa aku goreng ikan bawal pon same je macam tuh.
kari dia pulak macam kari mamak takde santan.
lepas tuh sayur dia bagi ulam-ulam yang memang kitorang tak makan.

Akram memang tak makan sayur.
Aku pulak makan sayur mentah ni cuma dengan nasi kerabu je.
jadinya kitorang ni kira makan nasi dengan ikan goreng je pon.
Akram pon cakap ikan dia biasaje. tapi takpe lah kite cube kan.
dah cuba baru tahu.

makan camtu pon dah RM18.00
tak berbaloi lah. huhu.



okbai.



                                     

9 comments:

  1. ikan tu nmpk mcm fresh..sedap tak wana sbb prnh tgk gak kt jln2 cari mkn..apa2 pn slmt menymbut bln ramadhan ye wana :) and jgn lupa mkn ubat..nnti sakit pula lg

    ReplyDelete
  2. gambar tgn tu mksudnya give up ke xpon xmau layan..so angkat tangan..haha..:p

    hye wana..:)

    salam ramadhan dr ira..

    ReplyDelete
  3. romantik gila la awk dengan akram tu. jeles jeles jeles. hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa dik... =)

    ReplyDelete
  5. A'ah la sekali tengok rupa ikan tu macam biasa goreng dekat rumah je. Hehehe... Takpelah at least dah tahu kan, Wana?

    Selamat berpuasa Wana dan Akram (eh, hehehe)

    ReplyDelete
  6. ololo..comel aje ea.. ikan tu nmpk simple benor kan.

    ReplyDelete

What says U?