Loading...

Wednesday, August 21, 2013

Aku terima nikahnya... Feeling2 tajuk muvie pulekkkk.




Pagi tadi bangun2 tido pukul 630am check wassap Akram hantar link youtube suruh tengok.
Aku terima nikahnya by Ustaz Kazim Elias.
Ape entah mimpi mamat tu tak pernah2 nak suruh aku dengar ceramah kat utube tetibe pagi tadi boleh suruh pulak.








Video ni dah lama kan?
Korang pon mesti dah tengok punya.
Aku je yang lambat.
Aku bab2 teknologi ni memang agak lembab sikit.
Cuma bab2 game je yang laju. Hahahaha!


Tapi Ustaz Kazim ni ustaz feveret aku nombor satu.
Sebab dia kelakar. Pastu die jujur.
Semua orang kalau buat silap memang die tegur. Tak kisah la orang besar ke orang kecik ke semua kena.
Sebab tu orang ramai tak puas hati dengan dia sampai nak ugut bunuh.
Tak paham aku.
Ustaz pon ramai orang dengki.


Lagi satu aku suke UKE ni sebab dia jarang nak sentuh bab2 politik.
So kite yang dengar ceramah die pon aman je :)


Aku baru dengar part 1. Tapi dah download dua2 part ni siap2.
Nanti2 nak tengok part 2 lagi.

Aku whatsap akram sebab die pon baru tengok part 1 kan.

"Dengar tu kene selalu puji. Buat seprais. Kene panggil sayang"

"Pastu tak boleh kuar rumah lelama tinggal bini sorang kat rumah"


Akram cakap "Yelah lepas kawen baru la boleh nak macam tu romantik2"

Ok fine.


Lepas kawen tak romantik tido sofa ok. Eh? Gatalnye. Haha!


Ok sape yang tak tengok lagi boleh la tengok.
Best giler ok!


bye.




With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

August 21, 2013 at 5:26 PM

UKE memang kelakar kadang gelak sorang2 dibuatnya kau mampu hahaha....tapi memang best pun !

August 21, 2013 at 5:56 PM

kat astro pun ada slot dari UKE. best jugak dengar..dia jenis kelakar gitu kan..

August 21, 2013 at 6:07 PM

Belum sempat layan lagi.. nanti senang2 leh layan sekali.. Hehe.. =)

August 21, 2013 at 6:12 PM

hihi uke org peghok je
dia punya sekolah agama dekat dgn umah kite

:D

p/s: suka dgr UKE nyanyi mihmih :D dia ustaz up-to-date hihi

August 21, 2013 at 9:42 PM

Ustaz Kazim memang best!
eh, cite pasal kawen. dah tak lama ke ni? hehe

August 22, 2013 at 12:38 PM

tak lama dah tu...cepat2 suh akram masuk minang...hee

August 22, 2013 at 1:22 PM

dh ada plan tu..kih2.

August 22, 2013 at 3:28 PM

xpnh dgr n kenal pn..kesiankn..hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal