Monday, August 26, 2013

Perempuan-perempuan bernama S




Semalam dalam kereta dengan Akram...


Aku : Hari tu kan masa tengah siap2 kan BBQ ayah cakap camni "Haaa baik korang buat keje cepat kang ibu ko membebel lagi"

Akram : Maknenye?

Aku : Maknenye ayah pon dah biasa dengar ibu membebel. Haha.

Akram : Eleh tak dengar lagi Puan Sami'ah (Mak Akram) membebel.

Aku : Eh yeke? Dia pon kuat bebel eh? Agaknya orang nama mula huruf S suka membebel kot.

Akram : Haah memang pon. Tepat sekali. *sambil jeling-jeling aku*

Aku : HAHAHHAHA! Naseb lah dikelilingi dengan wanita bermula huruf S. Hihi.


Nama mak aku Saerah.

Adik beradik Akram yang perempuan kecuali kakak die semua start dengan S.

Safiah.
Syamilah.
Shahirah.
Syafiqah.



Dan tidak dilupakan aku. Syazwana. *nak jugak*

hihihi


Okbai.





With Love : Syazwana Jamal :)


11 comments

August 27, 2013 at 12:03 PM

Kite Capital R pun kuat membebel jugak.. Kekekeke.. Agaknya orang yang nama dia berpangkal ngan abjad2 alfabet yang ujung2 tu kuat membebel kot.. R,S,T & seterusnya.. Bhahahaha!

August 27, 2013 at 4:45 PM

haha mgkn ada benarnya..kih2..

p/s: yui ada cashout time pose tu..mmg smpai skg lom lg.. agaknya mmg kali ni sebluan tunggu.. pastu tunggu cek pula dalam smgue. lama la kali ni..waaaaa

August 28, 2013 at 1:22 AM

Siti farhana? S jugak kan? kahkah.

August 28, 2013 at 4:16 PM

salam kenal dari fifi.. oo.. boleh ye ikut huruf mule nak tau orang kuat bebel ke tak.. comel je!~

August 28, 2013 at 8:47 PM

hahaha..ek..nama mun pun start s..siti..

August 29, 2013 at 9:58 AM

Hehehee, sebenarnya dah nama pompuan ni mmg suka bebel kan :D

August 29, 2013 at 12:35 PM

tak bebel mmg x sah lah, cam sunyi sepi je donia ni hehehe

August 29, 2013 at 2:50 PM

fifi singgah petang..

August 31, 2013 at 1:54 PM

org laki pon tak kena timimng kuat bebel gak

September 3, 2013 at 10:36 AM

hahahaha.. yeke.. kalo gitu feveret hero sy SHAHRUKH KHAN tu kuat membebel gak la? ;p..

September 3, 2013 at 9:36 PM

eh eh. kalau gitu kite pun tergolong jugak ke?
haha

S - Syazana :3

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal