Loading...

Thursday, April 10, 2014

Bracelet comel dan gojes dari Autumn Bracelets




Hai korang.
Sape kat sini suke gila pakai bracelet?
Okey sep sikit sebab aku pon memang suka pakai bracelet ni.
Nampak cun kan?
Okey samalah kita. Hahah!


Masa zaman2 study dulu memang pantang kalau jumpe bracelets kemain nak beli.
Tapi tem2 study dulu mana ada nak pakai bracelet gojes2 ladies bagai ni.
Semua ala2 mafia punya jenis.
Kekeke.


Lepas tu berangan la jugak nak pakai pandora. Tapi tengok2 sikit duit dalam wallet emmmm tak payah la.
sobssss.
Bila jumpe online sopink yang jugal bracelets murah tapi cun terus rasa teruja.


Bracelet cun dari Autumn Bracelets



Masa on the way nak pergi sopink. Gigih jugak nak amik gambar dalam kereta padehal masa tengah sopink pon boleh amik gambar jugak.



Design lain yang lebih simple tapi tetap elegant. Gittew.


Okey sebelum korang boring dengan model tangan aku yang gebu gebas itu dan sebelum korang tanya aku kat mana nak dpat gelang cantik2 ni meh aku bagitau korang.
Eh jap bukan gambar pertama dah tulis ke kan Autumn Bracelet?
Okey takpe tulis banyak kali senang korang ingat kalau main pesbuk tu.
Ekekeke.

Kalau korang pergi pesbuk dia memang banyak lagi design yang cun.
Seyes tak tipu.
Okey la kalau korang malas meh aku tunjuk sikit.
Naseb baik aku rajin tau *flips hair*




Aaaaaaaaaa yang ni cantik sangat sebab ada love2.




Dah la love2. Ada kuceng pulak. Pastu kaler merah pink. Dem! Ni yang terus nak terjah ni. Nak tengok maybank2u jap tinggal bape hengget.


Amacam?
Dah telan air liur?
Dah gatal tangan kira duit?
Jap aku tunjuk lagi.
Hehehe.







Okey nampaknya bukan korang je yang nak menangis tengok design ni.
Dengan aku2 jugak kang ni yang memborong.
Okey actually bukan design atas je Autum Bracelets ada.
Ada design lain jugak.







Itu je?
Eh belum lagi.


Macam ni pon ada beb.


Kalau minat yang macam ni pon ada jugak.


Tapi aku tau korang mesti suke yang gambar2 atas tadi kan?
Sebab aku pon suke gila design camtu.
Masa aku keje kat KL dulu pernah la nak beli sejenis camni.
Bila tanya harga mak aih sampai 50 hengget.
Pengsan mak jemah.


Tapi Autumn Bracelets harga mampu milik.
So dont worry.


Dah tak payah nak pm2 aku bagai tanya lagi nak beli kat mana. Ni terjah page dia. Autumn Bracelets.

Nanti bila korang tempah boleh bagi ukuran size tangan korang.
So ngam2 je nanti takdelah longgar sangat kan. Longgar tak cantik.
Pos jangan risau sebab guna pos laju.
Dah cakap banyak pon tak guna. Silalah pergi klik pesbuk dia tu.

Selamat bersopink dan salam satu bracelets.


bye2.
With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

April 10, 2014 at 2:42 PM

comel2

April 11, 2014 at 9:17 AM

Wah! Cantik! Lepas ni dah tak kempunan nak berpandora lagi.. Baru nak tanya boleh ikut saiz tgn kite ke x, nasib Wana dah bgtau awal2.. Hehe.. Nak gi terjah jap! Ngee.. =D

Btw, ni link baru blog kite tau.. Terpaksa tukar coz Shaklee dah kuar peraturan baru.. Da takleh guna perkataan Shaklee dalam url or nama blog.. Huuu..
http://rosmizaali.blogspot.com

April 12, 2014 at 11:45 PM

ok gak

yui suka yg simple =)

April 18, 2014 at 9:12 PM

awaaaaakkk beli satu kat kite? ^^,

mihmih

April 29, 2014 at 12:03 PM

cantik lah...suka jugak bracelet camni..lg2 pandora..tp tengok jela

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal