Thursday, November 18, 2010

Sebening keringat @ kondo rakyat



  
mesti korang semua tengok cerita semalam kat tv3..
ke tak tengok?
rugi-rugi..
xD

eh sebenarnya bukan nak cerita pasal cerita semalam..
tapi nak cakap pasal lokasi pengambaran tuh..
actually member aku yang duduk kat kondo rakyat tuh ade bagi taw aku before aku balik yang rosyam nor ade buat pengambaran kat kawasan rumah dia..
tapi aku tak penah terserempak dengan pelakon2 tuh sume..
tension!
kawan aku siap jumpe banyak kali kot..
ciss!


kondo rakyat


tapi actually aku tataw pon rosyam nor wat penggambaran cerita ape..
so macam excited jugak la tunggu kuar kat tb..
tetiba semalam masa aku tengok cerita tu aku perasan time scene orang kuar lif.
'eh ni macam kenal la tempat ni'
terus mesej kawan aku..

'wei tengok tb3 tak?macam umah ko jek'

bape minit pastuh

'eh haah la..memang kondo rakyat pon..hahahaha..glemer'

aku mesej lagi

'mak ko komen ape umah ko masuk tv?'

member reply

'mak aku cakap ape lah..umah buruk pon masuk tb..suhan muvie pulak tuh..hahaha'

wakakakaka
xD

eh tapi kan bukan dalam drama je lif rosak..
memang kenyataan pon lif selalu rosak..
tak paham betol



pastuh kawasan rumah tu macam kecik jek..
memang susah gila nak parking
tak taw la macam mane diaorang ni buat penggambaran
xD






With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

November 18, 2010 at 6:41 PM

ada tengok jgk cerita ni smlm. mmg best!! dorang krew2 mmg dah teror tahap gaban tu, tmpt mcmana pun blh shooting.

entri baru:
ekspresi muka menceritakan segalanya
berhati-hati dengan mi segera 50% halal

November 18, 2010 at 6:47 PM

aku nak cakap, aku sedih sbb fezrul khan end up mati kat tempat sampah .

November 18, 2010 at 6:49 PM

@miya
hehehe
tahu takpe
xD

November 18, 2010 at 6:50 PM

@I n n z
ko kipas susah mati die ke ape??
haha

November 18, 2010 at 7:02 PM

ala. aku x tgk pown. tp xpe kot. hehe

November 18, 2010 at 7:26 PM

@MomTom
apesal xpe plak??
hihi

November 18, 2010 at 7:27 PM

sebab aku x kisah

November 18, 2010 at 7:33 PM

@MomTom
hahaha
yela momo
xD

November 18, 2010 at 11:35 PM

kondo rakyat? cam kolej poly tech mara kl lah! hahaha serious!

November 18, 2010 at 11:40 PM

@Ayeem Jemain
hahaha..yeke?
ni lah kondo rakyat pantai dalam
kl
:D

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal