Friday, November 11, 2011

Labu-labu saya.



dari kiri: kakak(Aaisyah Humaira), si kecit(Fathimah Azzahra), abang (Faiq Umair)

sangat rindu dengan semua budak kecik ni. last aku jumpe dorang masa raya pose ari tuh lah. raya haji kakak aku tak balik. jauh kan. perlis ke johor. cuti pon kejap je. tak best.


hari tuh aku suruh kakak aku upload banyak2 gambar dorang (orang tade anak camni lah).
tumpang anak kakak je. boleh lah kan.


so semalam kakak aku up banyak gila gambar. yang si kecit tuh pon dah pandai meniarap dah. masa aku jumpa dulu baru bape bulan. still tak pandai buat apa lagi.




tapi yang aku tak paham sampai sekarang ni apesal lah budak2 ni gila camewhore. pantang nampak camera. zasss zasss terus senyum.

daripada dorang kecik kot. sampai besar semua gila camewhore.



tengok tuh. tak ke kau geram nak cubit2 pipi dia tuh. hehe.






kakak ni memang suke berangan. haha !

"amik gambo rambut kakak ma"



pastuh buat muka comel. nyampah. huhu



dah jadi anak dara kan. harus pandai bergaya. macam mokde dia ni. heee :)




ha ni lah big boss kita.



Faiq ni dulu masa kecik2 baik gila. memang paling senang nak jaga. tak pandai nangis.
tapiii sekarang. Allahuakbar. 5 minit nak suruh duduk diam pon payah.
seyes kalau kau nak kurus, kau jadi babysitter kakak aku jaga yang sorang ni je cukop.


dia punya aktif sampai kan ko suruh dia duduk pon payah. kalau pergi shoping complex sila tahan untuk kejar dia sorang ni. tapi Faiq sangat comel even kadang2 konpius dia ni lelaki ke perempuan. kah kah !





dulu masa kecit2 Faiq ni gila camewhore jugak. tapi bila besar dah terlebih aktif punya lah susah nak ambil gambar dia. tengok gambar dia tuh. taknak bagi kakak dia pegang dia la tuh. hihi.



kakak aku cakap kalau dapat amik gambar big boss ni kira mahal lah gambar tuh.



sebabnya selalu akan jadi camni.






ko tengok ape big boss buat dekat belakang tuh. ayiq ayik :)




baby zara tak pandai jalan lagi. jadi tak dapat join kakak abang.
sabar ye zara. :)


"satu hari nanti aku nak ada rumah macam istana"
berangan big boss dalam hati.


yayik selalu spoil gambar.
muke dah la inesen jep. huhuhu.



yayik dulu and sekarang.
nanti dia dah besar aku nak tunjuk semua gambar inesen dia.
huahuahua.












okbai.






                                                        

With Love : Syazwana Jamal :)


8 comments

November 11, 2011 at 2:13 PM

comeiiii...

suka tol kalau main dgn budak2 neh...eheheh

November 11, 2011 at 7:28 PM

comel la kakak 2..
geram je..
tnye die nk kwn ngn ezy x?
haha

November 11, 2011 at 10:23 PM

huhuhuhu..tembamnya...geram tgk..he..he.

November 12, 2011 at 12:00 AM

suda ade labu,,jadi mana labi?

November 12, 2011 at 8:36 AM

@ILA HonEyBuNNy

tulah. rindu dorang :(

November 12, 2011 at 8:37 AM

@Ezy Chiaki

okey nnt kite tanye die
:D

November 12, 2011 at 8:37 AM

@ayanuts

mmg geram !!
XD

November 12, 2011 at 8:38 AM

@fYZa

labi tunggu saya kawin lah
:P

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal