Monday, November 21, 2011

Zainal Abidin Hassan



                                                   

budak-budak opis aku ni tengah demam maharaja lawak mega.
pantang kalau takde keje. dengar je lah suara orang ketawa.
amboihh.

aku tak sempat join lagi sebab mood nak tengok tuh tak datang lagi.
tapii kalau dah datang habes lah.
suara aku je lah yang berbunyi nanti. haha !


so jumaat lepas dorang ni pon cerita2 lah pasal peserta2 maharaja lawak mega ni.
aku pon bukan kenal sangat pon.
kalau si Mr. OS tuh kompem aku kenal.
tapi Joey Daud sudahh. sape pulak tuh.
dengan pantas --------------> Google. terbaek !!


sambil2 tuh si Hazwan ni diri kat sebelah aku.
tolong2 aku kenal artis2 mesia ni.
Hazwan kan pakar artis. kahh kahh.



oooooooooooooooo ni lah joey.
(oo je lah yang panjang tapi sumpah tak kenal jugak :P)



lepas tuh dorang Hazwan kenalkan aku dengan partner si Joey ni dalam kumpulan anje.
dorang sebut Along.
puaslah aku fikir sape along ni.
yang aku kenal Along Raja lawak je lah.
sekali google.





eh macam kenal pulak si Along ni.
aku tanya Hazwan si 'Along' ni ada berlakon dalam Edisi Khas tak?
memang ada.
eh? hmmm i smell something wrong lah.


then baru perasan.
ACHONG lah. Achong sweet child.
Along Along. Along tuh bank takde lesen.
hampeh.
patot lah aku tak kenal.
informasi salah (eleh nak jugak salahkan orang =___=)



lepas tuh aku terpandang gambar juri..





eh eh ?
siapa yang tengah tuh?

Hazwan "oh kau kenal Safiq Rahim je eh. Zainal Abidin kau tak kenal. penat dia main untuk negara. Ni lah perempuan. kenal yang hensem je. mentang2 dia .................. Bla bla bla"


seyesly otak aku blank.
pastuh aku tanya "Oh Zainal Abidin Hassan eh?" (dengan muka seyesly blur okey)


Hazwan "Zainal Abidin Hassan tuh penyanyi" sambil gelak-gelak.
kuajau kan.
mentang aku tak kenal.dia main-mainkan aku. cissss.


yang aku percaya lah bulat2.
dah memang aku ni jujur nak buat camne. kui kui.


Aku: hoi kenakan aku eh? cissss
Hazwan: abes aku tengok muka kau blurr je. haha


siap aku cakap lagi "eh bukan dulu Zainal Abidin tuh putih sikit ke masa muda-muda" (berani aku keluarkan kenyataan macam ni?)


ape lagi memang kene bantai gelak lah aku ni.

terus google ------> Zainal Abidin Hassan muda-muda.






Hazwan "Putih ke" (sambil gelak jahat).
kuajau betul kan.
kenekan aku yang hot lagi gojes ni.
jatuh saham mak.










okbai.

                                                                                   
            
With Love : Syazwana Jamal :)


12 comments

November 21, 2011 at 2:44 PM

hitam menawan xpe.=p

November 21, 2011 at 2:59 PM

@merahitujambu

hitam manggis katenyee.
haha.

November 21, 2011 at 3:06 PM

maharajalawak mega ni tak best macam maharajalawak..

November 21, 2011 at 3:31 PM

ahahha...pakar artis la sgt kan..haha

November 21, 2011 at 5:19 PM

haha..pemain bola pon dah jadi artis...

November 22, 2011 at 8:28 AM

@faiz

tak tengok lagi tapi ade sesetengah yang kelakar jugak kot. huhuhu

November 22, 2011 at 8:30 AM

@hazuan_017

eh tak ke?
huahuahua.

November 22, 2011 at 8:31 AM

@Mesyhta Beto

bese lettew.
tengok je lah kfcm kan.
haha :P

November 22, 2011 at 9:56 AM

hitam2 ku pndg manis.

kui2. sme la bukan kenal sgt pemain bola ni.. aduss

November 22, 2011 at 10:47 AM

@miss Fyqa

haha. yang lame kite tak berapa kenal lah. tapi yang bari ni boleh tahan kenal lah jugak. hehehe

November 25, 2011 at 12:57 PM

hahaha.. sedih klu zainal abidin bace post ni..hahaha

November 25, 2011 at 2:07 PM

@Aesya Zealous

harap2 dia tak google nama dia sendiri.
haha !

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal