Friday, December 24, 2010

Elak menangis time kupas bawang.




salam.

petang tadi aku pergi rewang rumah jiran aku.
anak jiran aku nak bertunang esok.
jadi haruslah menolong mane yang patot kan.
:)


so aku tolong lah kupas bawang.
hambek ko menangis-nangis.
kejap2 kesat mata.
5 saat pastuh kesat lagi.
huahuahua




sampai akak yang nak bertunang tuh cakap.
'sabar eh'
kelakar gila rasa.
xD


pastuh aku belek2 remaja baru bulan ni.
tiba2 terjumpa satu tips ni.


mengunyah gula-gula getah sewaktu kita mengupas bawang mencegah kita daripada menangis.


korang penah dengar ke tips ni?
aku baru first time dengar ni.
so boleh la apply esok eh.
esok kene rewang lagi.
heeee.







korang pon kene try jugak taw
:)












With Love : Syazwana Jamal :)


4 comments

December 24, 2010 at 10:57 PM

hahaha..keranamu bawang.XD

December 24, 2010 at 11:54 PM

ceh. tak terbukti lagi. esok hantar lporan dekat aku

December 25, 2010 at 12:37 AM

@Ajie Mohd Tahir
bawang oh bawang
:p

December 25, 2010 at 12:38 AM

@MomTom
keh keh keh
tengok lah kalau ada bawang lagi yang belom dikupas
xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal