Tuesday, December 21, 2010

konspirasi part l.



  
  
  
salam.

amaran : entry di bawah adalah panjang dan mungkin mengandungi kata-kata yang tidak di tapis ekoran dari emosi si penulis.huahuahua

tajuk nak gempak je si wana ni kan.
sekeh laju-laju kang.

baru nak hapdet pasal konspirasi hari tuh.
al maklumlah busy.
busy hape tah aku nih.
huahuahua.

actually takdelah konspirasi sangat tapi hari tuh aku memang bengang dengan UM time tuh.
at the same time kawan aku pon bengang dengan UM gak.
so saje lah tulis konspirasi kan.
heeeee.

cerita 1.

ni pasal thesis aku lah ni.actually thesis aku kene guna software dengan buat lab.software dah satu hal.dari start sem 1 aku dah suruh department install software tuh dekat lab computer department tapi sampai lah abes sem department tak install2 jugak.supervisor aku dah berapa kali marah staff department aku tuh tapi diaorang ni macam tak makan saman jek la.bengang aku.nama software tuh LUSAS.aku kene guna version 13.2 dan ke atas.supervisor aku dah cari kat luar tapi tak jumpa.department aku ada tapi tuh la masalahnya.diaorang ni tak buat keje.banyak sangat alasannya.manalah aku tak geram kan.so last2 supervisor aku suruh buat lab dulu.

so before exam aku pon asyik je lah berulang-alik pergi department settlekan barang2 untuk lab aku.yelah takkan nak guna duit sendiri kan.mahal wo.lagi pon UM memang ada sediakan peruntukan untuk budak2 thesis ni.so aku pon order lah barang.hantar borang semua kat department aku ni.aku fikir lepas exam aku nak start buat lab ni lah kan.so aku dulukan exam.exam weeks aku memang takda lah fikir pasal thesis.

lepas exam dengan semangat aku pergi department sekali staff department aku cakap dia tak jumpa borang aku.peh manalah tak bengang kan aku.panas je telinga aku naseb baik aku tak mengamuk kat situ.pastuh dia cakap banyak borang la nak kene settle.beribu-ribu.fine!kalau ko taw banyak sangat borang ko tak payah la bergosip sana sini.buat lah keje ko.ni asyik mengular je memang lah borang aku pon hilang.

lepas tuh aku tanya lah bape lama lagi ni nak tunggu.then dia suruh tinggal number phone and dia akan call aku tapi sampai sekarang haprak habuk pon takda.kalau nak keje tuh buat lah keje betol2.ni tak.tak habes-habes nak menyusahkan student.tak pernah nak menyenangkan kerja student.cam siapalis betol.


okay dah teremosi.
kene makan dulu nih tenangkan diri.
keh keh keh



story 2 aku sambung esok-esok pulak yep.
heee



bye korang.
gud nite!
:D



  




With Love : Syazwana Jamal :)


10 comments

December 21, 2010 at 9:52 PM

haha.. marah benar gamaknya..
sabar je la syg.. :)

December 21, 2010 at 10:09 PM

@Azreen Amran
ye sangat geram babe.
:(

December 21, 2010 at 10:20 PM

ngeng. cepat sambung. aku suka citer gosip mcm ni

December 21, 2010 at 10:20 PM

ah org kt department mmg cmtu. pas2 da laa slalu wat ak konpius ckp cm keling. nyampah tol.

December 21, 2010 at 10:31 PM

he..he..da best2 baca ada plak smbgn dia...cpt update

December 21, 2010 at 10:37 PM

@MomTom
ko memang
rindu weh nak gosip dengan ko
heee

December 21, 2010 at 10:38 PM

@azureEn
memang!
sangat!
geram!
benci!
:(

December 21, 2010 at 10:38 PM

@ayanuts
kikiki
suprise lah sikit kan
:D

December 22, 2010 at 12:06 AM

mmg konspirasi thap cipan ni~XD

December 22, 2010 at 12:48 PM

@dausmus
suke ko eh
cisss
xD

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal