Monday, December 26, 2011

Dan pemenangnya ialah ....



                           
Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat ni aku cuti.
so tahun depan baru naik kerja balik.
cewahh bunyik macam lama je kan padahal nexwik dah masuk 2012.


ni pon baru je sampai rumah family dekat Kota Tinggi.
daripada sabtu, ahad sampai arini dok berjalan dari Melaka sampai ke Muar sampai ke batu pahat fuhhh penat gila.


memang banyak gila aku nak cerita ni tapi biasalah kalau dah dekat rumah memang akan amat jarang untuk meluangkan masa bersama blog.
lagi2 sebab zara ada dekat rumah jugak.
memang tangan aku nak gentel pipi dia je lah instead of menulis kat sini.
keh keh.


okey dah. pendahuluan pon nak panjang2 macam kan ada orang kisah.
fine now aku nak umumkan pemenang untuk giveaway simple aku hari tuh.
sorry sangat untuk sapa2 yang tunggu2 kan.



dan pemenangnya ialah Dhiera.
yeayy !!
aku dah pon emel dia just aku tak check emel aku lagi je. busy katekan :P


okey keputusan ni Hazwan yang buat.
kalau korang tak puas hati pergi serang dia.
nah amik nombor dia 017-7251364







eh ada yang call betul2 ke ?
itu kan nombor telefon dalam satu lagu dulu2 sape entah yang nyanyi aku pon dah lupe.



okey2 keputusan muktamad di tangan Hazwan.
aku memang tak campur langsung sebab kalau aku yang pilih kompem aku rasa semua pemenang.
matik lah nak lukis bebanyak.
hihihi.



maybe next time boleh cuba lagi okey :)




nak pergi makan.
maklum lah dekat Home sweet home kan.


okbai.



                              
With Love : Syazwana Jamal :)


5 comments

December 26, 2011 at 11:26 PM

lagu dr kumpulan pe ntah name..
lirik die lbh krng gni..
ku cuba tujuh dua lima satu tiga enam empat.. tiada jawapannya..sila tinggalkan pesanan suara selepas nada.. ewah
haha..

December 27, 2011 at 12:44 AM

gua redha! :)

December 27, 2011 at 11:36 AM

wow beshnya.... =)

December 27, 2011 at 12:15 PM

wana, kite dah emel wana ok! he
ni yg nak sayang lebih dekat haswan ni~ wink wink

December 27, 2011 at 1:43 PM

hahaha..ingat lagu tu. legend gile. hihihii.

congrats to the winner.

kalau kat rumah memang sesi mengkembungkan badan je la kan. hahaha

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi datang dan baca.
Kalau ada yang tak puas hati boleh komen tapi sila luahkan dengan nada comel okeh kalau tak tuan blog sentap.
keh keh keh.

❤ Jangan lupa datang lagi ❤

 
copyright of tomatowithcheese.blogspot.com since 2010.Design by Syazwana Jamal